Így varázsolhatsz egyedi és gyönyörű esküvői dekorációt olcsó játékokból

Lejárt a Pinterest és az Instagram ideje, ma már automatikusan a TikTokra ikonjára kattintunk a telefonunkon, ha inspirációra van szükségünk. És szerencsére ezen a platformon tényleg bármilyen témában találhatsz gyors és egyszerű tippeket – még a nagy napod dekorációjához is.

Így varázsolhatsz egyedi és gyönyörű esküvői dekorációt olcsó játékokból

Mióta letöltötted a TikTokot a telefonodra, már mindenre IS ott keresel gyors és egyszerű megoldást? Ezzel mi is így vagyunk, legyen szó könnyű, de extrafinom receptekről hatékony beauty-tippekről, vagy akár otthoni fogfehérítési-trükkről. De ha éppen az esküvődet szervezed, akkor is érdemes belépned az appba! A platform ugyanis tele van olyan zseniális DIY dekorációs tippekkel, amik ráadásul egyáltalán nem is kerülnek sokba. Nekünk egy játékállatokból készített ültetőkártyatartó a kedvencünk, amelyeket környezetbarát módon is megcsinálhatsz és a nagy nap után a lakás díszei lehetnek könyvtámaszként vagy virágdíszként.

@heyallie.xo

Our thrifted DIY escort cards for our wedding! Find your party animal!🐯🐵🦁 #weddingdiy #diy #weddingtiktok #weddingdecor

♬ Wild Thing – Tone-Loc

Mire lesz szükséged ehhez?

  • Műanyag játékállatok (Fontos: ha teheted, ezeket egy second hand boltban szerezd be, mert így a fenntarthatóságot is szem előtt tarthatod. Esetleg nézz szét a családban, hátha többen is megőrizték a régi játékokat.)
  • Arany hatású szórófesték
  • Kézi körfűrész / nagyon erős, éles kés

Így készítheted el az ültetőkártyatartókat:

  1. Vágj egy apró (1, de maximum 2 centiméteres) lyukat a kisállatok hátába, ahová majd beillesztheted az ültetőkártyákat.
  2. Permetezd be őket két réteg aranyfestékkel egy jól szellőző helyen. Ezután hagyd megszáradni őket és kész is vagy!
  3. Már csak az a dolgod, hogy kitaláld, mi a barátaid kedvenc állata, hogy mindenki azt a figurát vihesse majd haza az otthonába díszként, aminek a legjobban örülne.

Utánajártunk még pár TikTok-trendnek:

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te