Októberben csak úgy hemzseg majd a Netflix a menő újdonságokban

A Netflix sorozatinak legnagyobb rajongói járnak jól a hónapban, miután rengeteg folytatás érkezik a kínálatba. De persze az új filmek és szériák sem maradhatnak ki!

Októberben csak úgy hemzseg majd a Netflix a menő újdonságokban

Új hónap, új szuper újdonságok a Netflixen! Ezúttal a sorozat-folytatásokra figyeltünk fel leginkább, illetve az olyan régi kedvencekre, amik októberben végre nálunk is elérhető lesz a platformon. Így például jön a Seinfeld teljes 8 évada és az Office mind a 9 szezonja is – vagyis igazi nagy sorozatklasszikusok, amik ha eddig kimaradtak, végre bepótolhatod őket. És hogy milyen folytatásokra gondoltunk? Kapaszkodj meg, soroljuk: jön a Locke & Key második, a Dinasztiák negyedik és – amit a legjobban vártunk – a You harmadik évada. Hogy pontosan mire számíthatsz a kedvenc gyilkos párosunk, azaz Joe és Love sztorijának új felvonásában, azt korábban már összeszedtük itt, ahogy a legvadabb rajongói teóriákat is (amiket ide kattintva nézhetsz meg), hogy a hónap közepén ellenőrizhesd, melyik elmélet jött be.

Az esti bekuckózós filmezéseknek is abszolút eljött az ideje októberben, amit a Netflix e havi kínálata is elősegít. Ha például óriási Diana hercegnő-rajongó vagy, akkor egyértelműen fel kell kerülnie a listádra a szívek királynőjéről szóló musicalnek, aminek nemes egyszerűséggel csak ennyi a címe: Diana: a musical. Amennyiben torokszorító izgalmakra vágynál, A bűnöst ajánljuk – akkor meg főleg, ha nehezen tudsz elképzelni annál jobb programot, mint hogy egyedül Jake Gyllenhaalt nézed több órán keresztül. Ő ugyanis az egyetlen szereplője a filmnek, aki nemcsak a hangjával szerepel: A bűnös egy egy szobában játszódó sztori egy rendőrről, aki a segélyhívó diszpécsere lesz és meg kell mentenie egy elrabolt nőt. (Ha ránk hallgatsz amúgy, akkor mindenképpen adsz egy esélyt az eredeti, dán verziónak is, és majd csak utána hasonlítod össze az amerikai feldolgozással.)

Rákattantál a Squid Game-re? Akkor van egy jó hírünk: a hónapban egy csomó koreai produkció kerül fel a Netflixre, szóval ha új sorozatra vágysz, itt érdemes lesz körbe nézned. De ezen kívül érkezik még egy jó kis reality (a Love Is Blind brazil verziója), animációs sorozat (Konspirációs korporáció), spanyol sorozatok és egy, a Hannah Montana hangulatára emlékeztető szitkom azzal az Emily Osmenttel, aki Lilly-t alakította anno a Disney sorozatában (A látszat néha csal).

Az októberben érkező produkciók teljes listáját itt tudod megnézni:

Az újdonságok mellett a régebbi menőségekre is érdemes figyelni:

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te