Sztárok, akik rengeteget vártak, hogy bemutassák a szerelmüket a vörös szőnyegen

Ezek a hírességek valamiért úgy döntöttek, biztosra mennek, és csak nagyon hosszú idő után mutatták be életük szerelmét a világnak.

Sztárok, akik rengeteget vártak, hogy bemutassák a szerelmüket a vörös szőnyegen

Vannak sztárok, akik már az első randiról teleposztolják a közösségi médiát, míg mások nem érzik úgy, hogy ez határozná meg őket. Sőt, egyesek hónapokat, vagy akár éveket várnak, mire a vörös szőnyegen is debütál a párosuk – a következő lista róluk szól majd. 

Halsey és Alev Aydin

Halsey nem igazán reklámozta, hogy már 2019-ben összejött Alev Aydinnal, de azt azért bejelentette idén januárban, hogy terhes. A baba júliusban született meg, első vörös szőnyeges szereplésükre egy hónappal később, augusztusban került sor egy premieren.

Halsey

Fotó: Getty Images / MEGA

Rihanna és A$AP Rocky

Rihanna már évek óta jó barátságot ápolt jelenlegi szerelmével, azonban állítólag csak tavaly jöttek össze. Elég hamar lebuktak, de az idei Met-gáláig nem mutatkoztak együtt nyilvános eseményen. A hírek szerint szerelmesebbek nem is lehetnének, úgy gondolják, megtalálták a másik felüket egymásban.

Rihanna

Fotó: Getty Images / Ray Tamarra

Dixie D’Amelio és Noah Beck

Dixie D’Amelio és Noah Beck nagyon sokat titkolózott, így azt sem lehet pontosan tudni, mikor jöttek össze. Tavaly vallották be, hogy együtt vannak, és idén májusban a Billboard Music Awardson vonultak fel először együtt a fotósok hada előtt.

Dixie

Fotó: Getty Images / Todd Williamson/NBC

Justin Hartley és Sofia Pernas

Justin Hartley és Sofia Pernas nem hamarkodták el, hogy együtt pózoljanak a vörös szőnyegen. Már 2015 óta ismerték egymást, randizni pedig 2020-ban kezdtek el. Első megjelenésükre azonban csak idén májusban került sor az MTV Movie and Video Awards-on.

Sofia Pernas

Fotó: Getty Images / Axelle/Bauer-Griffin

Nicolas Cage és Riko Shibata

Az 57 éves Nicolas Cage és a 26 éves Riko Shibata néhány évvel ezelőtt találkoztak először a lány szülőhazájában, Japánban. Idén februárban házasodtak össze, az esküvőn ott volt Cage előző felesége, Alice Kim is. Nicolas és Riko idén júliusban, a PIG premierjén debütáltak először a világ előtt. Shibata amúgy Cage ötödik felesége, és még a legidősebb fiánál is fiatalabb.

Nicholas Cage

Fotó: Getty Images / Kevin Winter

Halle Berry és Van Hunt

Halle először idén áprilisban mutatkozott együtt szerelmével, Van Hunttal, aki az Oscar-gálára kísérte el a világhírű színésznőt. Tavaly, a koronavírus alatt kezdtek el randizgatni, mostanra már nagyon komolyan terveznek egymással. Van Hunt amúgy Grammy-díjat nyert 2006-ban.

Halle Berry

Fotó: Getty Images / Pool

Sztárpárok – elképesztő sztorikkal:

Még több

Te Te Te