Az életéért küzd a Bűbájos boszorkák sztárja

Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák sztárja újabb híreket osztott meg a rákkal való hősies küzdelméről, aminek sajnos még nem látja a végét.

Az életéért küzd a Bűbájos boszorkák sztárja

Bűbájos boszorkák sztárja 2015 márciusa óta küzd mellrákkal, de Shannen Doherty nem adja fel a harcot és továbbra is kitart. Valójában az életéért vívja ezt a csatát, és úgy is nyilatkozott a betegségéről, mint egy valódi szuperhős.

A Good Morning Americában elmondta, hogy nagyon elfoglalt életet él, rengeteg időt tölt a családjával és a barátaival, és egyáltalán nem hajlandó bakancs listát kezdeni: „Nem akarok úgy működni, mintha haldokolnék. Azt akarom, hogy ne kelljen dolgokat kipipálnom, mert továbbra is harcolok azért, hogy életben maradjak.” 

A színésznő tavaly februárban jelentette be, hogy négyes stádiumú rákja van – három évvel azután, hogy kiderült, az először diagnosztizált rákja remisszióban volt. „Sokakat, akiket négyes stádiumú rákkal diagnosztizálnak, már temetnek is. Úgy viselkednek velük, mintha nem tudnának dolgozni vagy legalábbis nem a maximumon, de ez nem igaz” – tette hozzá Shannen, aki most minden eddiginél jobban élvezi a munkáját. Mert egyáltalán nem lépett hátra a melótól: legutóbb például a Riverdale Luke Perryre emlékező epizódjában is láthattad.  „Azt szeretném, ha az emberek nem tekintenének ránk másként és megadnánk nekik a lehetőséget, hogy bebizonyítsuk: még mindig ugyanolyan erősek vagyunk.”

Sztárhírek reggelre:

Még több

Te Te Te