Hozd ki a legtöbbet az otthoni fényfüzérekből, és varázsolj kuckót pillanatok alatt

Eljött a bekuckózás ideje, amit nyilván ki kell maxolnod: ebben lesznek segítségedre a fényfüzérek. Mutatunk is pár ötleted, hogyan tudod a legjobban használni őket!

Tévhit, hogy a fényfüzérek csak karácsonyra valók. Ha jól használod őket, az esős őszi délutánokat is tökéletessé varázsolják anélkül, hogy folyton az ünnepi időszakot juttatnák az eszedbe. Gyakorlatilag bármilyen szobát kuckósabbá tehetsz a segítségükkel, és igen, ebbe még a teraszod is beletartozik – hiszen azt is fel kell készítened a hűvösre. Jöjjön tehát néhány kreatív ötlet, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a fényfüzérekből!

Fényfüzér

Fotó: Getty Images/svetikd

Elég hideg kezd lenni, így ideje beizzítani a kandallót! A meleg fényt hangsúlyozd égősorral az extra kuckós hatás érdekében. Ha mellette tárolod a fatuskókat, azoknak sem kell csupán egy ormótlan halomnak lenniük: tekerd körbe a fadarabokat egy rövidebb fényfüzérrel és nézd, ahogy hirtelen őszi dekorációvá válnak! Nincs kandallód? No para: vegyél egy kandallókeretet, állítsd a falhoz és halmozz alá fényfüzéreket és gyújts meg néhány gyertyát és mécsest – akár még az igazinál is dizájnosabb lehet!

Fényfüzér

Fotó: Getty Images/svetikd

Nyilván te is imádod megörökíteni a legszebb pillanatokat a szeretteiddel, de miért is tárolnád ezeket a fotókat kizárólag a telefonodon? Nyomtasd ki őket és pakold ki a faladra, hogy mindig emlékeztessenek a kedvenc napjaidra. Ehhez nem lesz másra szükséged, csak egy olyan típusú égősorra, amihez csipeszek is tartoznak, így ezek a kis mementók válhatnak a szobád legszebb díszeivé.

Fényfüzér

Fotó: Getty Images/ Daniela Baumann

Szóval lehűlt az idő, de nem mondanál le a teraszodról? Dobd fel egy rakás lámpással, gyertyával és égősorral a melegebb hangulat miatt, és ne feledkezz el  a takarókról és a puha párnákról sem, hogy valóban érdemes legyen kiülni beszélgetni egy gőzölgő tea/kávé/forrócsoki és a legjobb barátnőd társaságában.

Fényfüzér

Fotó: Getty Images/Benjamin Knowlson / EyeEm

Dobd fel a plafont néhány sor égővel, esetleg fellógatott lámpással! Így ha felnézel, olyan érzés lesz, mintha a csillagos ég alatt állnál, ez pedig azonnal csodálatosabbá fogja tenni a szimpla szerda estéd. Ha nemcsak magadat, hanem a vendégeidet is lenyűgöznéd, akkor erre a műfajra a bejárat lesz tökéletes helyszín.

Fényfüzér

Fotó: Getty Images/ KatarzynaBialasiewicz

Gyakorlatilag bármilyen bútor köré tekerve szuperül tud mutatni a világítás, de az ágytámlára csavarva különösen romantikus eredményt tudsz elérni velük. Pont elegendő fényt biztosítanak úgy egy késő esti olvasás- vagy sorozatmaratonhoz, mint hangulatvilágításként, ha összebújnál a szerelmeddel.

Fényfüzér

  1. A folyósó, illetve plafon díszítéséhez a körte formájú égősorok passzolnak leginkább. Bonami, 9899 Ft
  2. Bejött a kandallós-téma? Ez a fehér, oszlopos stílusú keret tökéletes választás, ráadásul épp el fog férni a nappalidban. Butlers, 89.900 Ft
  3. Egy rakás különböző égősorra lesz szükséged – ilyen gömb alakú darabod például van már? Ikea, 1900 Ft
  4. Bármilyen vacsoraasztalt és a teraszodat is kiválóan feldobja egy ilyen lámpás, amit amúgy még fel is akaszthatsz, ahová csak szeretnéd. Bonami, 26.969 Ft
  5. A kuckózás elengedhetetlen kelléke egy csomó kényelmes díszpárna. Mint amilyen ez is. Ikea, 2290 Ft
  6. Nem hagyunk magadra akkor sem, ha a fénykép-csiptetős fénysor ötlete tetszett meg: megtaláltuk neked a legszebb verzióját! Butlers, 3990 Ft

Jöhetnek még dekortippek az őszre?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te