George Clooney ezt az egy dolgot tiltja Amalnak

Kicsit szigorúbban hangzik a dolog, mint amennyire valójában az, George ugyanis a saját egója miatt tiltja a dolgot.

George Clooney ezt az egy dolgot tiltja Amalnak

Imádjuk a George és Amal Clooney párost, annak pedig különösen örülünk, hogy a The Tender Bar kapcsán végre picit jobban beleláthatunk az életükbe, mert borzasztóan jó csapatot alkotnak együtt. Az már kiderült, hogy George a karantén alatt az ikreiket főleg csínytevésre tanította, de a Varietynek elárulták, hogy van egy dolog, amit a színész következetesen tilt Amalnak: ez pedig nem más, mint a Batman és Robin c. film megnézése, amiben George alakította a denevérembert. 

Nem engedi, hogy megnézzem” – panaszkodott Amal, amit a férje nagyon egyszerűen azzal reagált le, hogy azt akarja, hogy a felesége tisztelje őt. Amikor a riporter azt kérdezte, hogy a DC univerzum következő mozijában, a Flash filmben fel fog-e tűnni Michael Keaton és Ben Affleck mellett, George abszolút passzolta a dolgot. Amikor úgy rombolsz le egy franchise -t, ahogy én, általában az emberek másképp néznek rád, amikor Flash megjelenik.” 

Ha valamit értékelünk a színészben, az egészen biztos, hogy az önkritika, ugyanis a fanok is az ő alakítását tartják a legrosszabb Batman-adaptációnak. Nem lennénk meglepve, ha George-nak az lenne a legfőbb kívánsága, hogy meg nem történtté tegye a dolgot.

Szállítjuk a legújabb híreket:

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te