Csodás hírt kapnak a hét második felében ezek a csillagjegyek

A hét vízválasztó napjánál tartunk, ami a következő csillagjegyek számára azt jelenti, hogy felkészülhetnek egy remek hírre!

Csodás hírt kapnak a hét második felében ezek a csillagjegyek

Nem lesz hiány szuper hírekből a hét második felében, de az alábbi három csillagjegy számára az univerzum mindennél nagyobb meglepetést tartogat. Csekkold, közéjük tartozol-e! 

Kos 

A munkahelyeden történik olyan változás, ami rád is kihat, nem kizárt az sem, hogy fizetésemelést ad a főnököd. Bár először nem villanyoz fel a gondolat – mert valószínűleg alapjaiban is változik majd a munkaköröd – a hét vége felé átértékeled a dolgot és rájössz, hogy ennél jobb nem is történhetne veled.  

Szűz 

Az utóbbi időben több olyan kiadásod is volt, ami nagyon megterhelte a pénztárcádat, viszont most fordul a kocka, és végre sikerül összeszedned magad a pénzügyek terén. Jobb hír nem is érhetne, mert gyűlölöd az anyagi kiszolgáltatottságot, neked nagyon fontos, hogy mindig legyen egy kis plusz, amihez vészhelyzetben hozzá tudsz nyúlni. 

Skorpió 

Ha lakáskeresésében vagy, akkor a hét remek alkalmat kínál arra, hogy végre megtaláld álmaid otthonát. Lehet, hogy picit drágább lesz, mint tervezted, de a lelkesedésed annyira meghatja az eladókat, hogy hajlandóak a kedvedért engedni az árból. Ennek ellenére ne kezdj azonnal új bútorok vásárlásába, bőven ráérsz, ha már a papírmunka is rendeződött. 

Csillagjegyed elárulja…

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te