Schobert Norbi körül érik a botrány

Ezúttal nem az életmódguru volt a tuti megmondó, hanem az alkalmazottja, de a dolog így is nagyon érzékeny pontra tapintott.

Schobert Norbi körül érik a botrány

Talán emlékszel még Schobert Norbi korábbi botrányos kijelentésére, hogy a házasságok nagy százalékban azért mennek tönkre, mert a nők a terhességük alatt meghíznak, és hogy a férfiak nem a nő személyisége és belső tulajdonságai miatt vágynak arra, hogy ágyba bújjanak velük, hanem inkább a külső adottságaik miatt. Ekkor hangzott el az az ominózus mondat is, miszerint, ha a nő 58 kiló felett van, akkor döngő léptekkel érkezik a hálószobába. 

Most ezzel kapcsolatban került ki egy saját élettörténet Norbiék oldalára szúrta ki a Blikk. Szandra, aki képet is posztolt magáról megmutatta, hogyan sikerült lefogynia Norbiék módszereivel, és közben megjegyezte: Nehéz pontosan meghatározni, mi adja egy nő szépségét, hiszen olyan módon is lehet valaki csodálatos, ha az Isten nem áldotta meg külső ragyogással. Ráadásul annyi minden van egy ember szívében, ami széppé teheti, hogy a külcsín már csak olcsó ráadás.

Persze egyik kommentelő azonnal lecsapott a dologra, mondván, hogy nem érti, hogyha Norbi korábban a külsőségeket ennyire fontosnak találta, akkor, hogy lehet, hogy most kimehet egy poszt a hivatalos oldalára azzal, hogy a külcsín csak olcsó ráadás.  

A válasz nem maradt el: 

A testiségnek éppen úgy helye van egy kapcsolatban, mint a szeretet, bizalom kettősének. Ez ugyanis a házastársi kapcsolat három alappillére, és mint minden háromlábú szék, a párkapcsolat sem áll meg, ha az egyik lábát kilökik alóla. Amit Norbi mondott, minden elemében igaz, de mert a társadalom prűd és önvizsgálatra képtelen, Norbit gyanúsították nőgyűlölettel. Szerencsére én kevésbé vagyok támadható, ezért leírhatom: hazánkban a házasságok jelentős része csak papíron létezik, a férfiak nem elhanyagolható százaléka pedig azért válik hűtlenné, mert otthon nem kapja meg azt a szeretetet és törődést, amit egy gyors légyott alkalmával, fizetős keretek között meg tud magának vásárolni.” – írta Zoltán, a Norbi Update Ügyfélszolgálatosa, amivel felszította a botrány egykori szikráját, érkezett néhány kemény kritika a válasz alatt, sőt, azzal is megvádolták Norbiékat, hogy azokra a kérdésekre, amire nem tudnak/akarnak válaszolni, azokat egyszerűen törlik. 

A tegnapi nap margójára:

Még több

Te Te Te