Megrázó képet osztott meg betegségéről a Bűbájos boszorkák rákos színésznője

Őszinte, de sajnos nagyon is fájó képeket posztolt Shannen Doherty, aki bár hősiesen küzd az életéért, elég rossz passzban van.

Megrázó képet osztott meg betegségéről a Bűbájos boszorkák rákos színésznője

A filmek szeretik valami furcsán romantikus módon bemutatni azt, ha valaki az életéért küzd, de valójában a folyamat korántsem ennyire szép. A Bűbájos boszorkák sztárja, Shannen Doherty most két képben mutatta meg nagyon őszintén, hogy mivel is jár együtt a rák, a fotók magukért beszélnek. 

Az emlőrák elleni küzdelem hónapjában szeretnék többet megosztani saját személyes utazásomról az első diagnózistól a másodikig. Minden szép? NEM, de ez igazság, és remélem azzal, hogy megosztom, mindannyian műveltebbek leszünk, hogy jobban megismerjük, milyen is a rák. Remélem, bátorítani tudom az embereket, hogy végezzenek mammográfiát, rendszeres ellenőrzéseket, hogy leküzdjék a félelmet és szembesüljenek azzal, ami előttük áll. 2015 -ben mellrákot diagnosztizáltak nálam. Mastectomiát végeztek rajtam, kemoterápiát és sugárkezelést kaptam. Sokat vérzett az orrom a kemó miatt. Nem biztos, hogy közületek valaki tapasztalta ezt. Én is túl fáradt voltam. Felvidítottam magam azzal, hogy vicces pizsamát vettem fel, amit Kristy barátnőm adott nekem. Valóban felvidított? Igen!! (Lol.) Nevetségesnek tűntem, és ebben a nevetségességben tudtam nevetni magamon. A humor megtalálása segített át azon, ami lehetetlennek tűnt. Remélem mindannyian megtaláljuk a humort a lehetetlenben.  

Az üzenetet a #mellráktudatosság hashtaggel zárta. Shannen 2015 márciusa óta küzd mellrákkal, de ahogy az üzenetéből is látszik, nem adja fel a harcot és továbbra is kitart, még azzal együtt is, hogy bizony vannak nagyon rossz napjai a betegség lefolyása miatt. Mi nagyon drukkolunk azért, hogy sikerüljön felépülnie! 

Mutatjuk, hogy miről maradtál esetleg le:

Még több

Te Te Te