Kedves Cosmo-lány, fontos üzeneted érkezett!

Igen, jól látod, megújult a Cosmo.hu, és van még néhány fantasztikus hírünk, amit mindenképpen szeretnénk megosztani veled! Olvasd el online vezetőszerkesztőnk, Somogyi-Tóth Beáta levelét.

Te hogy állsz a változáshoz? Csobot Adél számára elengedhetetlen, Iszak Esztinek kicsit félelmetes, de szükségszerű, és Dallos Bogi is hajlamos megijedni tőle, de azért gyorsan hozzáteszi, hogy eddig mindig jót hozott neki. Mi hasonlóan gondolkodunk a változásról, és már alig vártuk, hogy a Cosmo.hu kívül-belül megújuljon – a trendi dizájn mellett ugyanis csavartunk egyet a cikkek tartalmán is. Na nem kell attól tartanod, hogy a jövőben nem hozunk majd képbe a sztárvilággal és a legjobb sorozatokkal kapcsolatban, de mostantól egyre több riportot, interjút és mélyebb cikket olvashatsz az oldalon. Olyanokat, amilyeneket korábban kizárólag a magazinban olvashattál, vagy még ott sem.

Tematikus Fun Fearless Female hetünkön egyszerre nyúlunk vissza a gyökereinkhez, köszön be néhány régi kolléga, hogy sztorizzon az elmúlt 24 évről, és végre megismerheted a megújult Cosmo.hu csapatát, és azt, mit jelent számunkra ez a nagyon különleges márka.

Somogyi-Tóth Beáta, a Cosmo.hu online vezető szerkesztője

Somogyi-Tóth Beáta, a Cosmo.hu online vezetőszerkesztője (Fotó: Leéb Ádám)

Persze vannak köztük olyanok, akiknek a nevét már majdnem 10 éve olvashatod a cikkek alatt: korábban a magazinban, most pedig a Cosmo.hu-n. Rózsa Ági, a Cosmo szépségszerkesztője megosztja veled a leglátványosabb és leghasznosabb szépségtrükkjeit, amiket TÉNYLEG csak az expertek ismernek. Sőt, teljesíti egy szépségkívánságodat is, attól függően, hogy épp növeszted a hajad, dúsabb loboncra vágysz, vagy helyrehoznád a töredezett tincseid. Nem lesz más dolgod, mint csütörtökön kitölteni a nagy szépségkívánság-tesztet a legjobb barátnőddel, majd az Instán, a nyereményjátékunk alatt megírni a te és a barátnőd kívánságát, akit ne felejts el taggelni sem. Ha szerencsések vagytok, tiétek a vágyott termékcsomag! (14-én jövünk a részletekkel.)

És ezzel nem fogytunk ám ki a szuper meglepetésekből:

10 Cosmo-olvasó megnyerheti a Monka by Nature páros hálakarkötőszettet, amivel nemcsak azt mondhatod el a legjobb barátnődnek, mennyire szereted, de azt is, miért vagy neki hálás.

Apropó, inspiráló és rettenthetetlen nők: újra összeültünk kedvenc címlapsztárjainkkal, hogy elmeséljék, mi történt velük az elmúlt években. És nekem elhiheted: Csobot Adél, Dallos Bogi és Iszak Eszti is ugyanolyan édes és szerethető nők, mint 2-3 éve, viszont elképesztően sokat erősödtek az elmúlt időszakban – velük olvashatsz egy-egy exkluzív interjút a héten.

De a Fearless jegyében karriernapot is tartunk az oldalon, ahol fiatal, sikeres nőket faggattunk ki arról, mi a titkuk, és hogyan csinálhatod utánuk.

Esetleg épp munkahelyet váltanál? Akkor mindenképpen olvasd el riportunkat, amiben 3 bátor nő mesél élete legkomolyabb döntéséről, a Cosmo HR-szakértője pedig abban segít, hogyan készítheted elő minél okosabban és hatékonyabban a váltást.

Hiányoznak Steiner Kristóf írásai? Meglepetéééés: ezentúl a Cosmo.hu-n is találkozhatsz a fantasztikus, csupaszív cikkeivel. Nagy Annával is jógáznál már egy jót? Ma, vagyis hétfőn este 6 órától megteheted a Cosmopolitan Hungary Facebook-oldalán, ráadásul a megújulás jegyében. Új szerzőink között pedig megismerheted Sereg Timit, aki párkapcsolati és szexuális tanácsadóként minden, de tényleg MINDEN arcpirító kérdésedre válaszol, legyen szó szexről, szerelemről, szakításról vagy ismerkedésről, mindezt lazán és okosan.

Amire a jövőben még jobban figyelünk majd, azok olyan társadalmi kérdések, amelyek mellett nem sétálhatunk, és nem is célunk elsétálni.

Rakita Vivi kolléganőm arról ír a héten, hogyan támogathatod az LMBTQ közösségeket, Debreceni Andi a menstruációs szegénység témájába ásta bele magát, de arról is olvashatsz, mit érdemes lépned, ha egy környezetedben élő nő online zaklatás áldozata lesz.

Bizonyos dolgok persze nem változnak: ugyanúgy imádunk rajongani. Most épp Molnár Áronért, Ember Márkért és Miller Dávidért, akikkel volt szerencsénk beszélgetni egy jót. Easy, te sem maradsz ki a dologból! És továbbra is bírjuk a ráérős reggeliket, olyannyira, hogy megkértük Marton Adrit, mutassa meg neked, hogyan készül a tökéletes barátnős reggeli vegán, diétás és mindent bele verzióban. Bár a napi kocogásunkat semmiért sem adnánk fel, mégis azt valljuk: tiszteld meg magad azzal, hogy elfogadod a tested olyannak, amilyen most, ebben a pillanatban. És ki más is mesélhetne erről őszintébben és nyitottabban, ha nem FollowAnna, a magyar influenszertársadalom egyik legvalódibb arca.

Szóval izgalmas hét vár ránk, és a jövőben is bőven lesz számodra meglepetésünk.

Még több

Te Te Te