Chris Evans és Selena Gomez összejöttek?

Megvan az új álompár vagy sem? Utánanéztünk, mi igaz a Chris Evans és Selena Gomez kapcsolatáról szóló pletykáknak!

Chris Evans és Selena Gomez összejöttek?

Két héttel ezelőtt, október elején Chris Evans bekövette Selena Gomezt az Instagramon, amivel azonnal szárnyra kaptak a pletykák miszerint a két sztár titokban összejött. Bár Chris esetében ez a bekövetés valóban gyanús volt, hiszen összesen 162 fiókot követ, addig Selena valószínűleg észre sem vette az újabb embert a csapatban: 267 millióan követik ugyanis, eggyel több vagy kevesebb pedig nem igazán számít.

Csakhogy néhány napja további spekulációra adott okot egy poszt, amiben úgy tűnt Selena és Chris közösen hagytak el egy stúdiót és egy éttermet is, vagyis az egész napjukat együtt töltötték. Miután a színész-énekesnő korábban azt nyilatkozta, hogy Chris az a férfi sztár, akiért odáig van (vagyis a crusha), és valljuk be, amúgy is szuperül néznének ki együtt, mi simán elhittük (volna) az egészet. 

Azért csak volna, mert az Elle magazin beleásta magát az ügybe, és kiderítették, hogy sajnos a fotók Selenáról 2019 októberében és 2017 novemberében készültek, míg Chrisről 2020 nyarán és 2013 októberében. Szóval úgy néz ki, Chris és Selena mégsem lógtak együtt, de azért reméljük, hogy az a követés a színész részéről kicsit többet jelent annál, mint ami. Talán titokban jó barátok? Esetleg hamarosan egy új projekten fognak dolgozni együtt? Bármi is legyen, mi kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Forrás: Seventeen Magazin

Pörgesd végig a nap híreit: 

Még több

Te Te Te