Ezek a csillagjegyek extra pénzhez jutnak a héten

Amennyire nem számítottál rá, olyannyira nagy összeg hullik az öledbe a héten, ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol.

Ezek a csillagjegyek extra pénzhez jutnak a héten

Még a hónap közepe sincs, de te már most azon aggódsz, hogy fog kinézni a bankszámlád október végére? Nem kell paráznod, az univerzum segíteni fog: az alábbi három csillagjegy olyan lehetőségeket kap, amik némi plusz pénzt hoznak nekik, így nemcsak bőven ellesznek a hónapban, de még extra kiadásokra is lesz lehetőségük. Nézd meg, közéjük tartozol-e!

Bika

Kemény dolgoztál az utóbbi időben, amit végre nemcsak szavakban, de számokban is értékelni fognak. Ne félj kiállni az érdekeidért, nem leszel attól önző, ha fizetésemelést, bónuszt vagy épp extra jutalmat kérsz – abszolút kiérdemelted, így a felettesed válasza egyértelműen kedvező lesz a számodra. A temérdek munka tehát meg fogja hozni a gyümölcsét, szóval most már a pihenést is megengedheted magadnak.

Szűz

Elképesztően szerencsés vagy mostanában – miért ne állítanád egy kis próbatétel elé a mázlid? Lottózz, vegyél sorsjegyet vagy amit szeretnél, és ne lepődj meg, ha nyersz! Egy dologra azonban figyelj: tudjuk, hogy milyen fegyelmezett vagy, de nem véletlenül létezik a szerencsejátékfüggő-kifejezés, úgyhogy szépen kérünk, ne kísértsd a sorsot és simán csak örülj a hirtelen nyereményednek.

Nyilas

Imádod az embereket és nagyon könnyen barátkozol, ez a tulajdonságod pedig most a pénzügyeiden is segíteni fog. Hogy hogyan? Miután olyan profi vagy a networkingben, ezért rengeteg kapcsolatot építettél már ki a szakmádon belül: közülük pedig nem egynek lesz szüksége rád egy új projekthez. Neked már csak választani kell a felkínált lehetőségek közül!

Mire számíthatsz még a hónapban?

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te