Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az előző évhez képest az idei ősz szerencsére mozgalmasabbnak ígérkezik. Az F&F őszi-tél kollekciójából legalábbis ez az optimizmus árad. A ruhák friss sziluettje és az üde színek arra buzdítanak, hogy ezúttal ne zárkózzunk be annyira, hanem élvezzük a természet adta lehetőségeket, és mindezt kényelmes, ám mégis divatos ruhákban tegyük. Összeszedtük a kollekció legizgalmasabb darabjait, amelyek garantáltan egy kis frissességet csempésznek majd ruhatárunkba.

Ingkabát (shacket)

A shacket, vagyis az ing fazonú kabát egyértelműen a szezon nagy trendje. A leginkább egy favágó ingre emlékeztető tweed vagy buklé ruhadarab sajátossága, hogy többnyire bővebb szabású és világosabb színvilágú. Enyhébb időben helyettesítheti a kabátot, amikor beköszönt a hideg akkor inkább kardigánként vagy pulóverként funkcionál. 

Ujjatlan felsők

Igen, tudjuk, hogy ősz van és közeleg a tél, de akkor is divat az ujjatlan felső. Ne a pólókra és a spagettipántos kisruhákra gondoljuk, hanem a vastag, kötött, magasnyakú mellényekre és ujjatlan kardigánokra, amelyek alá felvethetjük kedvenc selyem blúzainkat vagy hosszabb fazonú libbenő ruháinkat.

Mintás midaxi ruhák

A mintás érthető, de mit is jelent az, hogy midaxi? A válasz nagyon egyszerű, nem egészen midi, nem egészen maxi. Ebben a szezonban úton útfélen új hosszúságú ruhákkal találkozhatunk, amelyek kicsit hosszabbak, mint egy midi, de nem seperjük fele vele a padlót, mint egy klasszikus maxiruhával. A ruhák ujja ezúttal puffos, a mandzsettája pedig gumírozott. Izgalmasan hangzik, ugye?

Bőszárú nadrágok

A bőszárú nadrágok ebben a szezonban diadalmasan térnek vissza ruhatárunkba, kiszorítva a szűkszárú és skinny szabású darabokat. A hetvenes évek trendje egy ideje itt kopogtat ajtónkon, és minden jel arra mutat, hogy érdemes beengednünk, hiszen ezúttal már nem csak a farmerek szára bővül, de a sportos anyagú nadrágok és az elegánsabb szövetből készült darabok is lebegnek lábszáraink körül.

Boyfriend Ing

Korábban már megtanultuk, hogy van olyan, hogy boyfriend farmer, most itt az idő, hogy összebarátkozzunk a boyfriend inggel. A partnerünk szekrényéből elcsent nagyméretű ing lebegjen a szemünk előtt, ami egy kicsit hosszabb állású és nőiesebb színvilágú, mint a férfi megfelelője.

Paplankabátok

A paplankabát már talán senkinek nem idegen, hiszen egy ideje már szemtanúi lehetünk, annak, hogy a párna szerű, töltött anyagok ágyunkból a gardróbunkba kúsznak. A hatalmas méretű pufi dzseki ezúttal nem csak tisztelgés a divatvilág oltára előtt, de a vízálló anyagok használata és a hosszított fazonok miatt védekezés is a szélsőséges időjárás ellen.

„Az F&F őszi kollekció 2021. 10. 04-től érhető el a ruházati osztállyal rendelkező Tesco áruházakban. Az elérhetőség üzletenként eltérő és változó.”

Még több

Te Te Te