Randi közben fotózták le Szabó Zsófit és Shane Tusupot

Szabó Zsófi és Shane Tusup lebuktak, de nem érdekli őket: ennél szerelmesebbek már nem is lehetnének.

Randi közben fotózták le Szabó Zsófit és Shane Tusupot

Végre hivatalossá vált Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata. Bár korábban is gyanús volt, hogy Shane nem véletlenül távozott a műsorvezető lakásáról, a kollégák nyilatkozatai szerint pedig Zsófira szuper hatással van az új szerelem, de eddig az ártatlan komment-flörtöléseken kívül nem nagyon láthattuk a bizonyítékát annak, hogy a sztárok valóban összejöttek.

Ez azonban most megváltozott, a Blikk egy olvasója ugyanis lefotózta a párt egy kávézóban randi közben. A képeken látszik, hogy Zsófi és Shane nagyon jól érzik magukat egymás társaságában, de ez nem szimpla baráti kapcsolat: ölelkezve álltak sorba a kávéért. 

„Olyanok voltak, mint két szerelmes kamasz. Nevetgéltek, ölelkeztek, épp csak egy csók nem csattant el köztük, gondolom, nem akarták mindenki előtt. Látszott rajtuk, hogy izzik körülöttük a levegő, nagyon aranyosak voltak, és le sem tagadhatnák, hogy egymásba habarodtak és boldogok együtt. Jó volt rájuk nézni, a szerelmes pillantásaik, az ölelések mindent elárultak. Gondolom, azt hitték, nincsenek magyarok a kávézóban, mert oda jellemzően inkább a turisták térnek be” – mesélte a magazinnak a képeket készítő szemtanú,  a fotókat pedig ide kattintva nézheted meg.

Ne maradj le a legfrissebb hírekről:

Még több

Te Te Te