Csúnya szakításuk ellenére is közösen nevelik a gyerekeiket ezek a sztárok

Már csak azért is nagy taps jár a következő sztároknak, mert félre tudták tenni a saját sértettségüket és büszkeségüket a gyerekeik érdekében!

Csúnya szakításuk ellenére is közösen nevelik a gyerekeiket ezek a sztárok

Ha valami nem megy, nem kell erőltetni – tudják ezt a következő hírességek is, akiknek ugyan az útjaik különváltak, a közös gyerekeik érdekében a mai napig megpróbálnak jó kapcsolatot ápolni egymással. A teljesítményük pedig tényleg elismerést érdemel: ők a bizonyíték rá, hogy a co-parenting, azaz az együtt-nevelés Hollywoodban is tökéletesen megvalósítható.

Irina Shayk és Bradley Cooper

Irina és Brad 2015-ben kezdett el randizni egymással, a kapcsolatuk pedig hamar komolyra fordult: 2017-ben megszületett a kislányuk, Lea. Ekkoriban mindenki azt hitte, hogy a pár végleg megtalálta egymás mellett a boldogságot. 4 év együttélés után 2019 júniusában azonban mégis jött a hidegzuhany és bejelentették a szakításukat (ami azonnal beindította a pletykákat, hogy Lady Gaga miatt ért véget a kapcsolatuk.)  Bár már két éve nincsenek együtt, Irina és Bradley között a mai napig szoros a kapcsolat, és tökéletesen együtt tudnak működni szülőként.

„Ő egy teljes munkaidős apuka. Lea két hétre elment Bradley-vel nyaralni, dadus nélkül. Egyszer sem telefonáltam rájuk, mert megbíztam benne”

– nyilatkozta 2021 szeptemberében a modell.

Bradley Cooper és exe

Fotó: Getty Images /
Steve Granitz

Orlando Bloom és Miranda Kerr

Orlando Bloomnak is irigylésre méltó a kapcsolata exével, Miranda Kerr-rel – akivel egyébként Orlando szerelme, Katy Perry is nagyon jó barátságban van.  Orlando és Miranda 2010-ben házasodtak össze, 2011-ben született meg a fiúk, Flynn, majd 2013-ban külön váltak az útjait. „Fontos, hogy a saját sértettségedet magad mögött tudd hagyni, és csak előre nézz. Mi szerencsére képesek voltunk erre, és ma már jó barátok vagyunk. Flynnel kapcsolatban közösen döntünk mindenben, de valahányszor megpróbál beleszólni valami másba, mindig megálljt parancsolok” – mesélte Orlandórol augusztusban Miranda.

orlando Bloom és Miranda Kerr

Fotó: Getty Images / Raymond Hall

Megan Fox és Brian Austin Green

Megan és Brian szétválása nem volt a legbékésebb, a színész ugyanis egy ideig nehezen tudta elfogadni, hogy exe továbblépett, ráadásul egy fiatalabb pasival. Mostanra azonban megbékélt a helyzettel, és néhány hónapja meglepően pozitívan nyilatkozott Meganról:

Mindig szeretni fogom, és azt is tudom, hogy családként is együtt fogunk tudni működni. Továbbra is tervezünk közös családi nyaralásokat, és mindig a gyerekeket helyezzük a középpontba.” 

Megan és Brian egyébként 2010-től 2020-ig voltak házasok, a tíz év alatt pedig három gyerekük született.

Megan Fox és exe

Fotó: Getty Images /
Paul Archuleta

Kourtney Kardashian és Scott Disick

Kourtney és Scott 2005-től kezdve 10 éven át élt egy se veled, se nélküled kapcsolatban, ami alatt három közös gyerekük született. A két híresség viszonya nagyon szoros maradt szakítás után is, Scott gyakorlatilag a Kardashian-család állandó tagjává vált. Ennek köszönhetően a gyerekeiket is békében tudják együtt nevelni. „Nem szabad, hogy a problémáink hatással legyenek a gyerekeinkre. Csak azért, mert Kourtney és én nem tudunk párként működni, a gyerekeket még nevelhetjük közösen. De még így is olyan őszintéknek és jónak kell lennünk egymáshoz, mintha együtt lennénk” – magyarázta egy interjúban Scott.

Kourntey Kardashian és exe

Fotó: Getty Images / David Becker / Stringer

Ben Affleck és Jennifer Garner

Ben és Jennifer is 10 évig éltek házasságban, 2005-től 2015-ig, és nekik is három gyerekük született – a kapcsolatuknak pedig egy magcsalási botrány és Ben alkoholizmusa vetett véget. A szakításuk után a színész egy ideig nagyon rossz állapotban volt, de a gyerekei és Jen kedvéért végül összeszedte magát, elvonóra ment. Ma már tökéletesen működnek együtt szülőként, mindketten nagyon tisztelik a másikat, és mindig, minden körülmény között a gyerekeik érdekeit tartják szem előtt. „Ben mindig tiszteletben tartja a volt felesége anyai döntéseit, és nagyra becsüli mindazt, amit az elmúlt években a családjuk összetartásáért tett. Jennifer pedig tényleg nagyszerű anya, aki mindig tudja, mit csinál” – nyilatkozta a párról egy közös barátjuk.

Jennifer Garner és Ben Affleck

Jennifer Garner és Ben Affleck

Jöhet még néhány izgalmas infó a kedvenc sztárjaidról?

Még több

Te Te Te