Te miért vagy hálás a barátnődnek? Mondd el neki egy mesés ékszerrel!

Játszottatok már a barátnőddel a csodaszép Cosmo Hálakarkötőkért? Ismerd meg, ki az, akinek ezeket a szívhez szóló meglepetéseket és ezt a megható kezdeményezést köszönhetjük!

Te miért vagy hálás a barátnődnek? Mondd el neki egy mesés ékszerrel!

Egy szép karkötő, pontosabban egy pár, amivel elmondhatod a barátnődnek, mennyire szereted, miért vagy hálás neki – ez a Cosmo Fun Fearless Female kampányának nyereménye. 10 szerencsés barátnőpár lepheti meg egymást egyedi Monka by Nature Hálakarkötővel, a játék leírását keresd a Cosmopolitan Hungary Instaoldalán. És hogy mi pontosan a HÁLAKARKÖTŐ, azt a bűbájos ékszer megálmodója, Nagypál-Török Móni mesélte a Cosmónak. Mónival sok éve dolgozunk együtt fotózásokon, és cikkeink állandó szakértője, hisz fantasztikus sminkes, de az utóbbi időben egy másik szerelem is van az életében: a kristályok, ásványok, féldrágakövek. Csodás ékszereket készít, amelyek közül az egyik leginkább szívmelengető a hálakarkötő.

Cosmo: Mit jelent pontosan ez a kifejezés? Miért fontos szerinted ennyire a hála?

Móni: Hiszem, hogy a kristályok csodás rezgéssel bírnak, ezért ha ékszerként hordod magadon őket nap mint nap, az csakis pozitív irányba emelhet téged, a környezeted és a világot. A hála érzése különösen sokat jelent számomra. A gyöngyékszerek mellett készítek különleges karkötőket cérnaszálon egy kristállyal, amit csak párosával lehet kérni, rendelni. Ezeket barátok, rokonok, szerelmespárok, bárki felkötheti a másik csuklójára ezzel a mondattal kísérve: „Hálás vagyok neked, mert…” És aki viseli, annak a hála érzése ragyogja be a szívét bármikor, amikor ránéz. Emellett még egy dolog fontos a karkötőkkel kapcsolatban: a bevétel egy részét jótékony célra adományozom, Geszti Sára Canavan-kóros kislány számára.

Nagypál-Török Móni sminkes és szépségszakértő. Több mint 20 éve van a divatszakmában, korábban modellként, 13 éve pedig sminkesként. Dolgozott Budapest legnagyobb divateseményein, sminkelt a legmenőbb magazinoknak. A beautysminkek mellett az esküvői make-upok a kedvencei. A sminkelés számára művészet, és mellette nagy szerepet kap az életében az önismeret és a spiritualitás is.

Cosmo: Kedves, harmonikus személyiségednek köszönhetően nagyon jó érzés a kezeid között szépülni. Amikor először láttam általad készített kristályékszert és olvastam, ahogy a kristályokról mesélsz, szintén azt éreztem, mennyire meghatározó ebben is a szelídséged, kiegyensúlyozottságod. Hogyan kezdődött ez a másik karriered?

Móni: Gyerekkorom óta gyűjtök kristályokat és mindig is csodáltam az ékszerkészítőket, de sosem gondoltam, hogy egyszer én is alkotni fogok. Pár éve elmentünk egy ásványbörzére a férjemmel és ott beleszerettem a larimar kőbe – már aznap eldöntöttük, hogy Dominikára utazunk nászútra, ahol ezeknek a csoda ásványoknak a hazája van. És Valami ott elkezdődött… A pandémia alatt volt pár teljesen munkamentes hónapom, így volt időm beleásni magam az ásványok világába. Elvégeztem egy kristályterapeuta-tanfolyamot, rengeteget olvastam, és elindultam itthon is megkeresni azokat a boltokat, ahol a mai napig beszerzem a szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb köveimet.

Ha készítetek közös fotót a saját Hálakarkötőtökkel és kiposztoljátok, tegyétek hozzá az alábbi hashtageket: #hálásvagyokneked #köszönöm #együtterősebbek #hálávalaszívünkben #hálafonal

Cosmo: És hogyan kapcsolódik össze mindez a sminkeléssel, szépségápolással?

Móni: Az ásványok kapcsán jött velem szembe a kristály arcroller és a gua sha masszázskő is, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy az arcápolási és sminktermékek terén is nyitni kezdtem a vegán, organikus, lehetőleg hazai termékek felé, és tudatosan választok a magam és a vendégeim számára is ezekből. Nagyon fontos, hogy az első az arcbőr ápolása, és utána jöhet a smink. Megtanultam az arcszobrászatot, egy különleges masszázstechnikát, amellyel fitten tarthatjuk az arcbőrünket, és tervben van még sok-sok olyan eszköz és technika elsajátítása, amely a természetességet emeli ki.

Szerintem a szépség belülről fakad, és nem a kilók vagy centik számítanak, hanem a lélek fénye és tisztasága.

Cosmo: Örömmel csatlakoztál a Cosmopolitan Fun Fearless Female kampányához, amelynek célja, hogy felhívjuk a figyelmet a női szolidaritásra, ösztönözzük a nőket, hogy álljanak ki egymásért, támogassák egymást, mutassák meg, hogy milyen erős nőkkel vannak körülvéve. Mit jelent mindez számodra?

Móni: Egy teljesen új dizájnt készítettem a Fun Fearless Female nyereményjátéknak. A két kő, a rózsakvarc és az amazonit nemcsak a Cosmo színeivel harmonizál, hanem számomra a barátság legfontosabb ásványai. Többek között ezeket az értékeket testesítik meg: „Bízom benned, együttérzek veled és támogatlak, inspirállak téged. Hálás vagyok neked, érted. Szeretlek és elfogadlak olyannak, amilyen vagy.”

Még több

Te Te Te