Így viseld a szezon legmenőbb darabját, a mellényt

Egy tökéletes mellény kiemel vagy éppen eltakar – mindenféle testalkatra tökéletes, csak meg kell találnod a hozzád legjobban illőt, aztán már csak egy feladatod van: viselni, méghozzá stílusosan!

Így viseld a szezon legmenőbb darabját, a mellényt

Ezerarcú, megkerülhetetlen az őszi-téli szezonban, és egyszerre lesz tőle lezser és nagyon stílusos az outfited – mi az? Bingó, a mellény, 2021 üdvöskéje, ami igazi karaktert ad a megjelenésednek. Mutatunk pár trükköt, ha egyelőre ötleted sincs, mivel kombináld.

Hogy mi a közös ezekben a látszólag nagyon ellentétes darabokban? Hogy basic szettek mellé találták ki őket.

A – szigorúan – műbőr, zipzáros mellény már önmagában is nagyon látványos, szóval ne bonyolítsd, hagyd érvényesülni egy egyszerű fehér pólóval, és néhány letisztult ékszerrel. A kötött verzió pedig telitalálat egy oversized fehér ing vagy egy garbó-farmer kombinációhoz.

Trendi őszi mellények

Csavarnál egyet az összképen? Két úton is elindulhatsz: válassz ütős színhármast, mint a fekete, a fehér és a piros, csempéssz, sőt, egyenesen halmozz aranyozott kiegészítőket mellé, a szetted többi része pedig legyen monokróm fekete. Főleg akkor, ha a mellényed mintája ennyire meghatározó. De szintén tarolhatsz a fekete szereléseddel, ha egy térdig érő, pihe-puha mellénnyel teszed látványosabbá a ruhádat. Az ujjatlan részlet biztosítja a szexi hatást, amit finoman ellensúlyoz az eltúlzott hajtóka gallér. 

őszi mellények

Megvan az az érzés, amikor nincs kedved felkelni, vagy legszívesebben egész nap a puha paplan/pléd alatt bámulnád a Netflixet? Egyszerre adják meg a kuckózós hangulatot és az office stílust ezek a trükkös fazonok és textúrák, melyek akár önálló ruhaként is megállják a helyüket.

Őszi mellények

Hogy teljes legyen az őszi szerelésed:

Még több

Te Te Te