3 csillagjegy, aki választás elé kerül a napokban

Lesz, akinek egészen apró, másnak jóval komolyabb dologban kell majd döntenie. Ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy, jó, ha fejben már most előkészíted a terepet.

3 csillagjegy, aki választás elé kerül a napokban

Döntést hozni csak elsőre tűnhet kényelmetlennek, valójában elképesztően nagy szabadság, mert tudod, hogy te irányítasz az életedben. És most mindegy, hogy szerelemről, munkáról vagy barátságról van szó, sőt, még az sem gáz, ha alapvetően nem ez az erősséged – ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, a következő napok terepet biztosítanak majd, hogy kedvedre gyakorolj. 

Rák

A munkahelyeden eddig úgy tartottak számon, mint ügyes, de csendes és elnyomható kislányt. A napokban viszont minden esély megvan rá, hogy befigyel majd egy konfliktus, amiben mélyen érintett leszel. Döntened kell: vagy csendben maradsz, de a benned maradt feszültség és az elnyomott igazságérzett miatt nagyon nehéz napok és hetek várnak rád, vagy beleengeded magad a konfliktusba, ami abban a pillanatban egészen biztosan kellemetlen lesz, hosszú távon viszont felülírhatja a pozíciódat a csapat fejében.

Nem találod a csillagjegyed? Nézd meg ezt a listát!
Lány őszi vízparton
Nagy dobásra készül ez a 3 csillagjegy októberben

Mérleg

Nem szereted a változást, pedig jobb, ha szépen lassan hozzászoksz, mivel állandó barátod lesz mostanában. A dolog a munkahelyeden kezdődik, ahol a főnököd választás elé állít. Nugyi, nem veszíted el a melódat, viszont könnyen lehet, hogy új feladatok közül kell választanod, esetleg áthelyez. Egy biztos: a régi felállás már a múlt, szóval válassz bátran, és engedd meg magadnak, hogy felesleges para nélkül vesd bele magad a jövőbeli feladataid közé.

Kos

Kezdetben szépen alakultak a dolgok egy kedves sráccal, most viszont mintha őrülten lassú tempóra váltott volna az ismerkedésetek. Az univerzum utálja az űrt, ezért számíts rá, hogy plusz egy lovag üti majd fel a fejét, ráadásul izgalamasabb és intenzívebb élménynek ígérkezik a dolog. Te döntesz, hogy türelmesen megvárod, mit hoz az első, vagy mész a szíved után.

Mit ígérnek a csillagok? Máris mutatjuk:

Még több

Te Te Te