Észreveszel valami furcsát Erzsébet királynő fotóján?

Első látásra úgy tűnik, minden rendben Erzsébet királynő egészségével, de valami mégsem stimmel legújabb fotóin.

Észreveszel valami furcsát Erzsébet királynő fotóján?

95 éves kora ellenére elképesztően aktív Erzsébet királynő, ha hivatalos rendezvényekről, vagy a királyi család béküléséről van szó. Most viszont aggodalomra adhat okot, hogy a Westminster Apátság istentiszteletére meglehetősen szokatlan kiegészítővel, egy sétapálcával érkezett. Oké, talán nem egy klasszikus bot, de utoljára akkor is 2003-ban látták utoljára egy kis segítséggel sétálni a királynőt, aki akkoriban épp egy térdműtét után lábadozott. 

Erzsébet királynőt sétapálcával fotózták le

Fotó: Getty Images / WPA Pool

Hogy mi történt az elmúlt napokban, amiért a királynő és csapata jobbnak látta, ha Erzsébet magával viszi a sétapálcát, azt egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy egy héttel ezelőtt még nem volt rá szüksége, amikor fiával, Edward herceggel közösen fotózták a Buckingham-palota előtt. 

A királynőt egyébként lánya, a 71 éves Anna hercegnő kísérte el az istentiszteletre, aki tetőtől talpig lilába bújt, míg Erzsébet királynő kedvenc színére, a kékre szavazott. Külön figyelmedbe ajánljuk a királynő kabátján lévő brosst, amit még Marie Feodorovna orosz császárné ajándékozott Mária királynőnek 1893-ban, majd tőle került 1953-ban Erzsébet királynőhöz.

Forrás: people.com

Mert sztárhírekből sosem elég:

Még több

Te Te Te