Meghan Markle-t figyelmeztették, hogy túl sokat költ

Bőven volt miből, és Meghan Markle sosem sajnálta a pénzt, azonban még évekkel ezelőtt figyelmeztették rá, hogy hosszú távon nem veszi ki magát túl jól a határtalan költekezése.

Meghan Markle-t figyelmeztették, hogy túl sokat költ

Bár Meghan Markle ruhatárában is található pár megfizethető fast fashion darab, alapvetően a méregdrága dizéjner ruhákra esküszik, és sosem sajnálta a pénzt a különleges szerzeményekre. 2019-ben azonban, miután beházasodott az angol királyi családba, figyelmeztették őt, hogy fogja vissza az ész nélküli költekezést, mivel a brit közvélemény utálja, ha a királyi család ennyire feltűnően szórja a pénzt. Erről Jennie Bond, a királyi család egyik igazi expertje mesélt a Yahoo!-nak:

„Az az érzésem, hogy a nyilvánosságnak nem tetszik, hogy olyan elképesztő összegeket költ”

Bár a szakember szerint megtehette, hiba volt, hogy a királyi családban is úgy viselkedett, mint egy A-listás híresség – és annyit is költött, mint egy A-listás celeb. Tökéletesen bizonyítja mindezt, hogy 2018-ban toronymagasan Meghan költött legtöbbet az európai királyi családokon belül ruhákra és kiegészítőkre: 145 millió forint értékben vásárolt magának drága holmikat, és ebben természetesen nincs benne az esküvői ruhája.

Ezzel szemben Katalin hercegné ugyanebben az évben 27 millió forint értében vásárolgatott, amivel a 4. helyet szerezte meg abban az évben. A királyi családra egyébként nem jellemző, hogy két kézzel szórják a pénzt, legalábbis nem minden tagra, Erzsébet királynő például kifejezetten figyel rá, hogy amit meg lehet javíttatni a palotában, ahelyett ne vásároljanak azonnal újat.

Forrás: thesun.co.uk

Fusd át a nap legizgalmasabb sztárhíreit:

Még több

Te Te Te