Most akkor Tom Cruise plasztikáztatott vagy csak felszaladt rá pár kiló?

Leszögezzük, bármelyikről is legyen szó, Tom Cruise-nak mindkét opcióhoz joga van.

Most akkor Tom Cruise plasztikáztatott vagy csak felszaladt rá pár kiló?

Tom Cruise hétvégén a Los Angeles Dodgers és a San Fransisco nevű csapatok meccsén vett részt, ahol, egészen nyugodtan kijelenthetjük, pillanatok alatt ellopta a showt, az ott készült fotók pedig futótűzként járták be a netet. Na nem azért, mert valami extrém dolgot művelt volna, egy új barátnővel csekkolt be, esetleg látványosan balhézott volna a lelátón, nem, ilyenről szó sincs.

Az 59 éves színész fotóján viszont nem épp úgy néz ki az arca, mint egy 59 évesnek, sőt nem is nagyon emlékeztet önmagára – mármint az 59 éves önmagára. Úgyhogy az internet most épp összezavarodva próbálja megfejteni: vajon néhány pluszkiló áll az átváltozás mögött, vagy egész egyszerűen plasztikai beavatkozásról van szó?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tom Cruise (@tomcruisesource) által megosztott bejegyzés

 

A helyzet az, hogy előbbire és utóbbira is bőven van példa Hollywoodban: nem is olyan régen például Van Dieselről járta be a netet pár olyan fotó, amin lazán kiengedi újdonsült pocakját (ne felejtsd el, hogy már 54 éves, vagyis jogosan mentek nyugdíjba azok a kockák), Patric Dempsey, Ryan Gosling és Ashton Kutcher pedig köztudottan kés vagy tű alá feküdt már némi korrekcióért, szóval egy arcfeltöltés már tényleg nem lenne akkora ügy.

Jöhet még néhány sztárhír?

Még több

Te Te Te