Szuper hétvégére készülhet ez a 3 csillagjegy

Most, hogy már a nyakunkon a hétvége, ideje megnézni, melyik csillagjegyek számíthatnak a legjobb percekre!

Szuper hétvégére készülhet ez a 3 csillagjegy

Rohamosan közeledik a hétvége, ami néhány csillagjegy számára egyet jelent majd az önfeledt boldogsággal, hála az univerzum közbeavatkozásának. Te is érintett vagy? 

Kos 

Egy régi ismerős bukkan fel a múltadból, aki olyan ajánlattal áll elő, ami egyszerre meglepő és megtisztelő. Mivel a helyzet váratlanul ér, ezért a válaszadásig kérsz tőle egy kis haladékot, de minden porcikádban érzed, hogy igen, ez a te utad! Innentől pedig megállíthatatlanul tervezed az új jövőképedet. 

Oroszlán 

Egy örömteli családi hír lesz az, ami bearanyozza a hétvégédet. Nem kizárt, hogy kisbaba vagy házasság van a dologban, sőt, az sem, hogy pont te dicsekedhetsz el a fejleményekkel. Bárhogy is legyen, a dolog annyira feldob, hogy a fellegek felett fogsz egész hétvégén járni, és még a jövő héten is teljes delíriumban leszel. 

Skorpió 

Anyagi fronton ér váratlan meglepetés, de nyugi, a legjobb értelemben. Olyan pénz áll a házhoz, ami most, hogy picit megszorultál, a legnagyobb kincseddé válik, végre megvásárolhatsz valamit, amire régóta szükséged lenne, de eddig sosem telt rá. Ennél jobb hírt nem is kaphatnál, hiszen régóta vágyakoztál már utána és most végre a tiéd lehet. 

Tudni szeretnéd, mire készülj? Akkor KATT: 

Még több

Sztárhírek