Vilmos herceg keményen beleállt a világ leggazdagabb emberébe

Hoppá, a herceg nem finomkodott, amikor a világ leggazdagabb emberének és a többi milliárdosnak a feltörekvő terveit kritizálta.

Vilmos herceg keményen beleállt a világ leggazdagabb emberébe

Vilmos herceg tegnap a BBC Newcast című csatorna vendége volt, ahol nagyon konkrétan állt ki klímaválság ellen: Vilmos szerint az új űrversenybe beleölt pénzt és intellektust sokkal inkább a klímaváltozás megelőzésére kellene fordítani. 

Szükségünk van a világ legnagyobb elméire, hogy megpróbáljuk helyrehozni a bolygót, nem a következő helyszínt kellene keresni, ahol élni lehet. 

Vilmos, aki maga is klímaszorongó, gyakorlatilag olyan, mintha Jeff Bezosnak szemtől szembe szólt volna be, hiszen ő a CEO-ja annak a cégnek, ami szerdán William Shatner színészt az űrbe repítette. Vilmos herceg szerint nincs itt az ideje ezeknek a törekvéseknek még, mert a következő 10 év meghatározó lesz az éghajlatváltozás tekintetében, és erre kellene fókuszálni. 

10 kritikus évünk van, amikor be kell avatkoznunk, új megoldásokat kell találnunk, és inspirálnunk kell az embereket, akik meg tudják oldani ezeket a problémákat, mert 2030 után a dolgok gyorsan nagyon gyorsan romlani fognak. 

Vilmos egyébként nem a levegőbe beszél, hanem cselekszik is, az Eartshot Alapítványon keresztül olyan pályázatot hirdetett, amivel helyrehozható a bolygó problémája. Az öt nyertes fejenként 1,3 millió dollár kap arra, hogy a beküldött tervét megvalósítsa.  

via People

Egy jó ügy támogatására a királyi család mindig vevő:

Ha csak hat ruhadarabot veszel télre, ez a hat legyen az! (x)

Az F&F új kollekciójából kiválogattuk a szezon legtrendibb darabjait.

Még több

Te Te Te