Megrázó részletek derültek ki a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzőjének haláláról

Tegnap tragikus hirtelenséggel elhunyt Csontos Karina, a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője, akinek haláláról szörnyű részletek derültek ki.

Megrázó részletek derültek ki a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzőjének haláláról

Borzalmas tragédia történt: tragikus autóbalesetben életét vesztette a Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője, Csontos Karina. A hírt Tóth Gabi osztotta meg a Facebookon, akinek a csapatába került a lány. A posztjában azt írta: „Legyen neked könnyű a föld drága Karina! Őszinte részvétem az egész családnak! ”.

Azóta Tolvai Reni is őszinte részvétét fejezte ki Karina családjának, aki a műsorban az ő dalát is énekelte, de a Sztárban sztár leszek! is megemlékezett a lányról: „Mély megdöbbenéssel értesültünk a hírről, hogy Csontos Karina tragikus hirtelenséggel életét vesztette. A TV2 és a Sztárban Sztár leszek! stábja őszinte részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak.”

A súlyos autóbalesetről azóta megrázó részletek derültek ki. Karina ugyanis valószínűleg abban a tragédiában hunyhatott el, amiről a Kárpáthír is írt – vette észre a Blikk. A lap szerint péntekre virradóan, kijevi idő szerint negyed öt körül a kárpátaljai Nagylucska közelében egy kocsi  belerohant az út szélén parkoló autómentő trélerébe, egyelőre nem tudni, pontosan miért. Az autó sofőrje és a három utas azonnal meghalt, a tréler vezetőfülkéjében lévő férfit pedig kórházba szállították. A jármű ezután kigyulladt, a benne ülőket pedig már nem tudták időben kiszabadítani.

Őszinte részvétünk Karina és a balesetben elhunytak családjának.

Olvass friss híreket:

Még több

Te Te Te