Vilmos herceg olyat tett, amilyet még soha

Vilmos hercegnek egyre jobban megy a közösségi média használata, most is kipróbált egy újdonságot az Instagramon.

Vilmos herceg olyat tett, amilyet még soha

Vilmos herceg egyre profibb a közösségi média használatában, amit úgy kell értened, hogy már nemcsak a Twitterre posztolgat simán, hanem az Instagram funkcióival is ismerkedik. Most például a sztorijaiban kérte a követőit, hogy tegyenek fel kérdéseket, amiket ezután videóban meg is válaszolt. Igaz, néhány videót véletlenül duplán posztolt. 

És ha ez nem mutatná eléggé, hogy milyen jófej, a választott kérdések és az azokra adott válaszok már elég bizonyíték lesznek. Mert annak ellenére, hogy a téma elsősorban az Earthshot Prize Díjátadó volt, ami egy olyan verseny, amit a legjobb környezetvédő projekt nyerhet meg (a díjakat holnap osztják ki), Vilmosnak mégis maradt ideje lazulni is.

Valaki például azt kérdezte tőle, hogy léteznek-e unikornisok, mire Vilmosnak azonnal Charlotte hercegnő ugrott be, aki nyilván rávágná, hogy igen, léteznek. „De ez természetesen államtitok, így nem nyilatkozhatok az ügyben” – tette hozzá a herceg. Ezután pedig azt is megvillantotta, hogy spanyolul is jól beszél.

Hétvégén sem hagyunk hírek nélkül:

Még több

Te Te Te