Elő a zsepiket! Megható dalt és klipet készített a Wellhello

A Wellhello legújabb klipjében az érzelmeké a főszerep.

Elő a zsepiket! Megható dalt és klipet készített a Wellhello

Fluor és Diaz, azaz a Wellhello Mit mondanál a csendnek? című új szerzeménye a zenekar novemberben érkező lemezének hetedik előfutára, és egyben a legmeghatóbb dal a készülő albumról, amelyről hatot már jól ismer a közönség.

Wellhello

Wellhello

„A klipben jó néhány szereplő feltűnik, de egyikük sem szerepet játszó színész. Az volt a célunk, hogy emberek valódi érzelmeit, olyan kötődéseit mutassuk meg, amik nekik valamiért fontosak. Volt, aki a 26 éve tartó házasságát vagy épp a családját hozta el, más a kutyáját, akit imád. Mi sem szerettünk volna kimaradni, így Diaz a feleségét, én pedig a legjobb barátaimat mutattam be, akikkel van egy közös tetoválásunk, ez is látható a videóban” – kezdte Fluor, aki hozzátette, hogy bár nem egy kifejezetten szomorú dalról van szó, sőt, inkább szívmelengetőnek gondolja, de mindketten elsírták magukat a meghatódástól, miközben az készült.

„Nagyon sokat jelent nekünk ez a dal, úgy érezzük, hogy egy szép korlenyomat lett a klippel együtt, ami biztosan minden szereplő szívét meg fogja érinteni, mikor majd visszanézi 10 vagy akár 20 év múlva. Így ünnepeltük mi a kötelékeket, hogy van kihez fordulnunk, van kit szeretni és olyan emberekkel vehetjük körbe magunkat, akik sokat jelentenek nekünk. A Mit mondanál a csendnek? egyfajta számvetés is, kicsit visszanézve a múltra, összegezve az eddigi harmincpár évünket arra jutottunk, hogy: »csak szeretni végig, az volt jó.«” – folytatta a rapper.

Az elnöki formáció december 11-én nagyszabású koncertet ad az Akváriumban, ahol már az új lemez slágerei is megszólalnak.

Hoztunk pár interjút is neked a hazai előadóktól:

Még több

Te Te Te