Sokkos állapotban szállították kórházba az elhunyt Csontos Karina édesanyját

A Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzője pénteken vesztette életét. Csontos Karina édesanyját olyannyira megrázta a tragédia, hogy kórházba került.

Sokkos állapotban szállították kórházba az elhunyt Csontos Karina édesanyját

Sztárban sztár leszek! 16 éves versenyzőjének édesanyja átélte azt, amit egy anyának soha nem szabadna: Csontos Karina három barátjával együtt utazott, mikor autóbalesetet szenvedtek, a kocsi pedig kigyulladt. Egyiküket sem tudták megmenteni.

A borzalmas tragédiáról a Tények készített riportot, amiben megszólalt Karina egyik barátnője, a lány pedig elmondta, hogy Karina családja teljesen összetört.  Az édesanyja  olyan sokkos állapotba került, hogy kórházba kellett szállítani őt.

Karináról Tóth Gabi és Tolvai Reni is megemlékezett a közösségi oldalaikon, a riportban pedig Köllő Babett is elmondta, mennyire megrázta őt Karina halála. „Elkezdett rázni a hideg, és és borsódzott mindenem. Belőlem akkor tört ki, hogy ezt nem hiszem el, hogy ilyen megtörténhet” – mondta. A lányról a csapattársai is megemlékeztek: Balogh Krisztofert  lesújtotta a hír, Venczli Dóra pedig elmondta, hogy még épp aznap este beszéltek Karinával, amikor a baleset történt.

Forrás: Blikk

Olvass friss híreket:

Még több

Te Te Te