Robert Pattinson Batmanje minden eddiginél brutálisabb lesz

Végre kijött Robert Pattinson főszereplésével készült The Batman előzetese és kijelenthetjük, hogy legalább olyan durva lesz, mint amilyen a Joker volt.

Robert Pattinson Batmanje minden eddiginél brutálisabb lesz

Ha eddig azt gondoltad, hogy Christopher Nolan Sötét lovag-trilógiája volt a Batman legdurvább értelmezése, akkor készülj fel, mert bejelentkezett a helyére a legújabb versenyző: a Robert Pattinson-féle The Batman. Még annál is sötétebb és brutálisabb, mint mit eddig láthattál – a rendező, Matt Reeves valami olyasmit csinált a kedvenc DC-szuperhősöddel, mint ami a Jokerrel történt három évvel ezelőtt.

Ezt sugallja legalábbis az első teljes előzetese a filmnek, ami éjjel a DC Fandome eseményen debütált. A trailerben Paul Dano Rébuszán kívül szinte mindenkit teljes valójukban megmutatnak: Zoe Kravitz bebizonyítja, hogy elképesztően menő Macskanő lesz, Bruce Wayne segítője, Alfred is visszatér Andy Serkis megformálásában, a Pingvinnél pedig nem lesz parább karakter. És igen, bár felismerhetetlen, az ott az ő szerepében Colin Farrell. 

Robert Pattinson pedig nemcsak azt villantja meg, milyen Batman lesz (kegyetlen, brutális és félelmetes), de azt is, hogy fog kinézni Bruce Wayne-ként. Ezt pedig a saját szemeddel is látnod kell még mielőtt jövő márciusban a mozikban is csekkolod:

Hétvégén is pörögnek az események:

Még több

Te Te Te