Itt a bizonyíték, hogy Hollywoodban mindenki mindenkinek a rokona

Hollywood egy nagy család – szó szerint. És ezt most be is bizonyítjuk.

Itt a bizonyíték, hogy Hollywoodban mindenki mindenkinek a rokona

Hollywood tele van olyan sztárokkal, akik simán eljátszhatnák egymás testvérét, és valódi testvérekkel is. De a vérszerinti rokonságon túl is csak amúgy hemzseg a filmipar a családi szálaktól: mindenki valakinek a valakije. Most összeszedtük a legrandomabb és legmeglepőbb rokoni kapcsolatokat, amikre soha nem is gondoltál volna. Kösd be magad, kapaszkodj, mert ez nem lesz egyszerű menet.

Jessica Capshaw és Steven Spielberg

A Grace klinikában Arisonát alakító színésznőnek nem kicsit híres nevelőapja van: csak az egyik legismertebb rendező, Steven Spielberg. Nem nagy dolog… Jessica anyja, Kate Capshaw ugyanis 1991 óta Spielberg felesége, akivel az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma forgatásán ismerkedtek meg. Kate ebben Willie Scottot alakította (ez volt egyben a leghíresebb szerepe is). Négy közös gyerekük született.

Jessica Capshaw és Steven Spielberg

Fotó: Getty Images/Michael Buckner

Josh Brolin és Barbra Streisand

A Bosszúállókban Thanost, a Deadpool 2-ben Kábelt alakította Josh Brolin, de a való életben is egy nagyon menő szerepet nyert meg: ő ugyanis Barbra Streisand nevelt fia. A legendás színésznő még 1998-ban ment hozzá Josh apjához, a szintén színész és rendező James Brolinhoz. 

Josh Brolin Barbra Streisand

Fotó: Getty Images/Lester Cohen

Zoe Kravitz és Jason Momoa

Most figyelj: a Hatalmas kis hazugságok és a hamarosan érkező The Batman sztárja, azaz Zoe Kravitz édesapja nem más, mint a menő rocker, Lenny Kravitz, az édesanyja pedig a szintén színésznő Lisa Bonet. Ők ketten elváltak, Lisa pedig összejött egy nála fiatalabb színésszel, aki kamaszként kiszúrta Lisát a tévében és azt ő mondta: ő lesz a feleségen. Ez az ember pedig Jason Momoa.

Zoe Kravitz és Jason Momoa

Fotó: Getty Images/ Mike Coppola

Dakota Johnson és Antonio Banderas

Ha van rokoni szál, amit nagyon nem láttunk jönni (mert valljuk be, a többi is elég vad, de még egész valószerű), az az, hogy Dakota Johnson és Antonio Banderas 20 évig egy háztartásban éltek. Megismételjük: Dakota Jonhson. És Antonio Banderas. Ez úgy alakult, hogy mikor Dakota szülei, a szintén szuperhíres Don Johnson és Melanie Griffith elváltak, nem sokra rá Melanie összejött és hozzáment Antonio Banderasnak. Két évtizedig voltak együtt, 2015-ben váltak el. Dakota egyébként amúgy is hozzá volt szokva hollywoodi legendák vegyék körül, a nagymamája ugyanis Tippi Heldren, vagyis a Madarak című Hitchcock-film főszereplője. 

Dakota Johnson Antonio Banderas

Fotó: Getty Images/ Matt Winkelmeyer

Beyoncé és Bianca Lawson

Megvan a színésznő, aki szinte MINDENDBEN tinédzsert alakít, pedig már 40 éves is elmúlt? Tudod, Maya a Pretty Little Liarsből és Emily Bennett a Vámpírnaplókból? Na, ő Bianca Lawson. Az ő apukája Richard Lawson, aki egy bizonyos Tina Knowles-Lawson férje. Nem véletlenül ismerős Tina másik vezetékneve: ő Beyoncé anyukája. Így Bianca és Beyoncé mostohanővérek.

Beyoncé Bianca Lawson

Fotó: Getty Images/ Leon Bennett, David M. Benett

Hollywood valójában egy falu:

Még több

Te Te Te