Ezek a hírességek soha nem hajlandóak megházasodni

Többen hisznek közülük a soha nem mondd, hogy soha elvében, de nem akkor, ha házasságról van szó. A következő hírességek ugyanis hallani sem akarnak a házasságról.

Ezek a hírességek soha nem hajlandóak megházasodni

Ariana Grande 28 évesen ragaszkodott a gyűrűhöz és az oltár előtti igenhez, a 65 éves Kris Jenner viszont úgy érzi, semmi szüksége nincs a házasságra. És meglepődnél, ha látnád, hányan gondolkodnak még hozzá hasonlóan a sztárvilágból. Jöhet a lista?

Charlize Theron

Sikeres, gyönyörű, és elképesztően öntudatos. Charlize Theron például mindig is tudta, hogy a házasság olyan műfaj, ami tipikusan nem neki való. „Nagyon régóta nem vagyok kapcsolatban és soha nem akartam férjhez menni” – nyilatkozta még 2019-ben egy női magazinnak. „Ezek olyan dolgok, amik nem túl bonyolult kérdések számomra, mert alapigazságnak számítanak nálam.”

Oprah Winfrey

Oprah picit kilóg a sorból, tekintve, hogy 1993 óta menyasszony. Bár imádja Stedman Grahamet, abban egyetértenek, hogy a házasság olyan intézmény, ami csak lecsíp az identitásukból, ezt pedig egyikük sem szeretné.

„Abban a pillanatban, hogy igent mondtam a kérdésre, kétségeim támadtak”

– idézte fel az eljegyzést a tévézés nagyasszonya még 2020-ban egy interjú során. Ugyanis ekkor jött rá, hogy csak arra vágyott, valaki feltegye a nagy kérdést, a házassággal járó áldozatokra és kompromisszumokra viszont nem. Szerencsére mindketten úgy gondolják, ha összeházasodtak volna, már biztosan nem lennének együtt.

Goldie Hawn

1983 óta van együtt Kurt Russellel, született egy közös fiuk is (igen, ő az a bizonyos Wyatt Russel, az új Amerika Kapitány), mégsem hajlandó vele összeházasodni. Miután ugyanis Goldie Hawn kétszer volt házas (1969 és 1976 között Gus Trikonisszal, 1976 és 1982 között pedig Bill Hudsonnal – a szerk.) ám egyszer sem működött, köszöni, részéről passzolja a műfajt. A legnagyobb problémája, hogy a pénz alapjaiban határozza meg egy házaspár szövetségét, és tartson rövidebb vagy egészen hosszú ideig is egy kapcsolat, a vége szerinte ugyanaz: valaki tartozik majd valakinek, ebből pedig inkább nem kér. „Nevetséges a pénzre alapozni egy kapcsolatot, és a pénz tönkreteszi az embereket”– nyilatkozta még 2015-ben, ahogy azt is elárulta, bár nekik is vannak hullámvölgyeik, igyekeznek nagyon tudatosan dolgozni ezeken.

Kris Jenner

Kétszer volt házas, kétszer vált el, és most a világ legbefolyásosabb momagereként irányítja gyerekei karrierjét. És igen, Corey Gamble és ő évek óta egy párt alkot, semmi szükségét nem érzi, hogy harmadjára is megházasodjon:

„Nincs rá szükségem, hogy hosszú, fehér ruhát viseljek, és abban vonuljak végig. Már megtettem. Megvolt az esküvő és a gyerekek – hatan”

– mesélte a Válás sz@r nevű podcastben Kris Jenner, aki annak ellenére sem vállalna be újra esküvőt, hogy a mottója a soha ne mondd, hogy soha.

Shakira

Az énekesnő és Gerard Piqué 10 éve van együtt, született két gyermekük, mégsem álltak oltár elé soha, és nincs is tervben. Na nem azért koncepció, mert Shakirát halálra ijeszti a műfaj, sokkal inkább azért, mert úgy gondolja, csak így képesek megtartani a dinamikát a kapcsolatukban. „Nem akarom, hogy feleségként tekintsen rám. Inkább kezeljen úgy, mint a barátnőjét vagy a szeretőjét. Mint valami kis tiltott gyümölcsöt.” A trükk bejött, ahogy azt az elmúlt évtized is alátámasztja.

Forrás: bestlifeonline.com

Nem minden sztárszerelem ennyire egyértelmű:

Még több

Te Te Te