„Mindig előnyömre fordítom az újat és a változást” – Puskás-Dallos Bogival beszélgettünk

A Cosmo.hu kívül-belül megújult, mi pedig kíváncsiak voltunk rá, mennyit változott a világ kedvenc címlapsztárjainkkal. Elsőként Puskás-Dallos Bogi mesélt, milyen az élet az X-Faktor után, ahogy arról is kifaggattuk, min dolgozik most ezerrel. Mert hidd el, kedvenced tartogat pár izgalmas meglepetést.

22 évesen szerepelt először a Cosmo címlapján, Dallos Bogi épp akkoriban ült be az országos ismertséget jelentő X-Faktor mentori székbe. 23 évesen jött a második Cosmopolitan címlap, majd a kőkemény változásokat jelentő Covid-éra. Bogi azóta férjhez ment Puskás Petihez, akihez az X-Faktor során került közel, a műsortól búcsút mondott, viszont társtulajdonosa lett Petivel egy győri bárnak, és ezerrel dolgozik a zenei karrierjén. Változás a köbön, ami kívülről úgy tűnhet, komfortos Boginak. Pedig az igazság az, hogy először mindig megrémül az újtól. Arra a kérdésemre, fél-e a változástól, kedvesen, de határozottan vágja rá:

„Nem félek, de amikor olyan helyzetben vagyok, ami a komfortzónámon kívül esik, akkor először megijedek, majd végül mindig előnyömre fordítom az újat és a változást. Legalábbis eddig ezt tapasztaltam.”

Az X-Faktort például sokkal nehezebb volt lezárni maga mögött, mint annak idején belevágni, a Petinek és a kapcsolatuknak szóló  IGEN viszont egy percig sem volt kérdés számára. 

Dallos Bogi

Fotó: Magyar Sára

Cosmo: Az első interjúnk alatt épp arról meséltél, hogy hirtelen elkezdtek tetszeni a szőke hajú, kék szemű srácok. Még poénkodtunk is Petivel és Chris Hemsworthel. A második interjú alatt már párként töltöttétek az önkéntes karantént, most pedig feleség vagy. Gondoltad volna 2 éve? 

Puskás-Dallos Bogi: Az alapján, hogy azt mondtam, hogy ha szőke haj és kék szem, akkor inkább Chris Hemsworth, mint Puskás Peti, nem gondoltam volna. (nevet) És akkoriban még tényleg nem volt köztünk semmi, csak együtt dolgoztunk és nagyon kedveltük egymást. De mindig úgy terveztem, hogy fiatalon szeretnék férjhez menni, megélni ezeket a dolgokat, viszont bevallom, pár éve még nem gondoltam volna, hogy így alakul az életem. De nem is történhetett volna ennél megfelelőbb pillanatban. Sokan mondják, hogy gyorsan alakult ez az egész Petivel, én mégis azt érzem, hogy minden lépcsőfoka megfelelő időben történt. 

Cosmo: Komfortosan érzed magad ebben az új szerepben, feleségként?

Puskás-Dallos Bogi: Azon kívül, hogy lett egy kötelék, ami örökre összekapcsol minket, nem történt nagy változás. Szerepkörök tekintetében sem változott az a kapcsolat, amit évek óta építgetünk. Mondjuk most, hogy feleség vagyok, talán elkezdtem többet és otthonosabban mozogni a konyhában. (nevet)

Cosmo: Dallos Bogi néven futottál be – dilemmát jelentett, hogy felvedd Peti nevét is, vagy biztos voltál benne, hogy erre vágysz?

Puskás-Dallos Bogi: Az, hogy kötőjeles formában vegyem fel a nevét, nekem nem volt kérdés. Azt viszont ő vetette fel még jóval az esküvő, sőt az eljegyzés előtt, ha egyszer összeházasodunk, Puskás-Dallos akar lenni. És ez nagyon jól szimbolizálja a kapcsolatunk dinamikáját és azt, hogy egyenlő félként tekintünk egymásra.

Dallos Bogi

Fotó: Piriczky Evelin

Cosmo: A legutóbbi interjúban arról meséltél, hogy az önkéntes karantén és a bezártság miatt Peti testesített meg számodra mindenkit, a szerelmedtől kezdve a legjobb barátodig. Most, hogy újra kinyílt a világ, ugyanúgy működik köztetek ez a mély barátság?

Puskás-Dallos Bogi: Abszolút, bár nekem kicsit nehéz volt visszaszokni a normál kerékvágásba. Annyira megszoktuk, hogy csak mi ketten vagyunk, és a napunk nagyrészét otthon töltjük, hogy nekem nehezen ment az átállás. Viszont megőriztünk abból az időből néhány jól működő dolgot, ami számunkra fontos, mint mondjuk a reggeli beszélgetések.

És igen, annak ellenére, hogy most már tudok találkozni a régi barátaimmal, még mindig Peti a legjobb barátom.

Cosmo: A szerelmi életed egy tündérmese – mi a helyzet karrier-fronton? 

Puskás-Dallos Bogi: Jelenleg egy nagylemezen dolgozom, egy új műsorformátumot rakok össze, ami a YouTube-on fut majd, és közös turnéra indulunk a Honeybeasttel, úgyhogy bőven van teendő.

Cosmo: Nem ez az első, hogy saját projekttel kísérletezel, a 7-kor nálam! c. műsorodban volt alkalmad gyakorolni.

Puskás-Dallos Bogi: Nagyon élveztem, hogy egyszerre lehetek producere, szerkesztője, műsorvezetője, és valamilyen szinten a moderátora is a műsoromnak, és nagyon régóta dédelgetett álmom, hogy ismét saját gyártású műsort csináljak. De ragaszkodtam hozzá, hogy csak akkor vágok bele, ha megtalálom a lehető legjobb megvalósítási formát.

Cosmo: Abszolút YouTube-ban gondolkodsz, vagy nyitott vagy a TV-re is, ha saját műsorról van szó?

Puskás-Dallos Bogi: Időközben jöttem rá, hogy a TV olyan dolog, amire nem támaszkodhat az ember. Ha épp megtalálja egy olyan feladat, amiben 100 százalékosan jól érzi magát, és neki találták ki, akkor tök jó, ha csinálja és ott van.

De csak azért, hogy tévézzen, szerintem senkinek nem kell a képernyőn keresztül hülyét csinálnia magából és mindenáron szerepelnie.

A műsoromat azért a YouTube-ra szánom, mert szerintem egy oda illő formátum.

Dallos Bogi

Fotó: Panamy

Cosmo: Az X-Kaktor mennyire írta felül a tévézéshez való viszonyod?

Puskás-Dallos Bogi: Nagyon szerettem az X-Faktort, rengeteget tanultam belőle. 22 évesen mentori szerepbe kerültem a legnagyobb és legnézettebb szombat esti műsorban, és belülről élhettem át a showműsor-készítés minden részét, és nagyon sokat hozzáadott ahhoz, amit a tévézésről gondoltam. Minden, amit ott tanultam, azt igyekeztem elraktározni magamban, és ez a mai napig hasznos tudás. Viszont egy ilyen típusú műsor könnyen határt szabhat annak, mivel szeretnék foglalkozni a továbbiakban. Ahogy arra is rájöttem, ha a jövőben tévézni is szeretnék, azt kizárólag műsorvezetőként tenném.

Cosmo: Van olyan terület, amiben még nem próbáltad ki magad, de alig várod, hogy belevágj?

Puskás-Dallos Bogi: Nemrég végeztem az egyetemen, és az az alapélményem, hogy tanulni kell.

Mindegy, hogy egyetemi körülmények között vagy sem, de a tudásra egy életen át szeretnék nyitott lenni. A pszichológia például nagyon érdekel.

Nem tudom, hogy a közeljövőben elhatározom-e magam, hiszen hatalmas falat, de mélyen belül azt érzem, hogy egy 10 éves tervemnek abszolút a része lehet, hogy újra egyetemen tanuljak.

Cosmo: Mindig is tervezős típus voltál, és az új felállásban nem is lehet máshogy kivitelezni, hogy minden területen jelen legyél. Hogyan telik egy heted? Hogyan osztod el a feladataidat?

Puskás-Dallos Bogi: Annyira tudatos nem vagyok, mint Viszkok Fruzsi barátnőm, de figyelek rá, hogy mindig legyenek kitűzött céljaim. Hetekre lebontott to do listám nincs, projektjeim viszont vannak, amiknek szeretem látni az elejét és a végét. Ez számomra azért fontos, mert olyan munkarendem van, amilyet meghatározok magamnak. Néha persze előfordul, hogy elhagyom magam, nem mozdulok ki, és semmihez sincs kedvem, de aztán mindig jön egy újabb löket, amihez vagy egy csalódás, vagy egy jó beszélgetés kell. Miután lezajlik bennem ez a folyamat, senki nem állíthat meg, és bármit végig viszek.  

Cosmo: Petivel jók vagytok egymás kölcsönös támogatásában?

Puskás-Dallos Bogi: Nagyon! Peti különösen szuper ebben, szerintem nagyon jó motivációs tréner lehetne. Nincs is nagyon más ember rajta kívül, aki ennyire ki tudna rángatni, ha tényleg nagyon rossz passzban vagyok. Mert igen, nagyon harmonikus párkapcsolatban élek, friss házasok vagyunk, nagyon sok jó dolog történik velem, de vannak mélypontjaim, és olyan napok, amikor a legapróbb dolog miatt is rosszul érzem magam.

Cosmo: A bőröd viszont láthatóan nagyon jól érzi magát – beautyfilterek nélkül is. Mi a titkod?

Puskás-Dallos Bogi: Pedig ez nem volt mindig így. Emlékszem, amikor 15-16 éves koromban énekelni kezdtem, az első tévés szereplésem ideje alatt komoly frusztrációt okozott, hogy a fények hogyan világítják majd meg a bőrömet, ami akkoriban nem volt túl jó állapotban. A pattanásokat kinőttem, de azóta is nagyon figyelek a bőrömre. Minden reggelt egy pohár citromos vízzel indítok, és most végre vettem magamnak egy face rollert is, amire már nagyon régóta vágytam. Komolyan veszem a sminklemosást, hogy olyan termékeket használjak, ami állatkísérletmentes, vegán, vagy mindkettő egyben. Szívesen próbálok ki új dolgokat, de mindig komolyan veszem a bőröm jelzéseit.

Dallos Bogi kedvencei

Fotó: Getty Images / Randy Holmes / NDZ/Star Max / Paras Griffin

Cosmo: A testeddel is ennyire kiegyensúlyozott a viszonyod?

Puskás-Dallos Bogi: A testemmel inkább iskolás koromban volt problémám, amikor mindig én álltam a tornasor elején, vagy mindig minden fiúnál magasabb voltam. Aztán elfogadtam, hogy én vagyok a magas lány, aki vékony, mert a családomtól ezt a genetikát örököltem, és ma már szeretem a testem, úgy, ahogy van. Sőt, akkor is szerettem, amikor betámadtak miatta a közösségi oldalakon.

Egyáltalán nem találtam jogosnak ezeket a hozzászólásokat, és nagyon bántó dolog egy olyan súlyos betegséggel vádolni egy egészséges nőt, mint az anorexia.

Cosmo: A legutóbbi interjú végén azt mondtad, hogy a Már értem című dalodra, a sikeres utolsó vizsgádra, és Petire vagy a legbüszkébb 2020-ban. Most hogyan nézne ki a büszkeség listád?

Puskás-Dallos Bogi: Azóta megszereztem a diplomámat, amire elég büszke vagyok, ahogy – most már – a férjemre is, és minden olyan célomra, amit kitűztem, és végig is csináltam.

Cosmo: Ha 2-3 év múlva újra leülünk egy kávéra és egy akkor és most interjúra, szerinted miről mesélsz majd a Cosmónak?

Puskás-Dallos Bogi: Remélem, akkora az új műsorformátumom már megvalósul, közönsége is lesz, és szeretik is. Klassz lenne, ha a zene akkor is bőven jelen lenne az életemben, járhatnék koncertezni a zenekarral, Wagner Emil dalszerzőtársam pedig ugyanúgy mellettem lenne. És szeretném bebizonyítani: jól, maradandóan, izgalmasan és színvonalasan le tudok vezetni egy showműsort, hogy az emberek megjegyezzék: „Hm, na, Bogi, ebben is helyt áll!”.

Kedvenceiddel beszélgettünk:

Még több

Te Te Te