3 csillagjegy, aki végre túljut egy válságon

Már nem kell sokáig kibírnod, az év utolsó hónapjai ugyanis igazi megkönnyebbülést jelentenek majd a mögötted álló időszak után. Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, hamarosan túljutsz egy számodra mindennél nyomasztóbb válságon.

3 csillagjegy, aki végre túljut egy válságon

Másra sem vágysz, csak arra, hogy belevesd magad a kuckózásba, szépen lassan a karácsonyi készülődésbe, és feszkómentesen teljen a következő néhány hónap? Az alábbi csillagjegyeknek minden esélyük megvan rá, hogy végre túljussanak egy komolyabb válságon, legyen szó pénzről, munkáról vagy szerelemről. 

Mérleg

Állandó hadilábon állsz a megtakarításokkal, az elmúlt hónapokban viszont volt pár komolyabb kiadásod, így félő volt, mikor hozod be magad anyagilag. Csak higgadtan, a parázás nem old meg semmit! Járj nyitott szemmel, mert a következő napokban extra bevételi forrásra bukkanhatsz, akár egy hétvégi beugrós meló formájában. A lényeg, hogy a segítségével végre annyi pénzt kereshetsz, amennyivel biztonságban érzed magad, és még néhány új barátot is szerezhetsz közben. 

Skorpió

A munkahelyed mostanában nem az a békés hely, amilyennek megszoktad és megszeretted, és ez egyre jobban nyomaszt. A főnököd elviselhetetlen, a kollégáid nonstop feszültek, és legyél bármennyire tudatos is, ez az energia rád is átragad. Nem kell dobbantanod, elég, ha a megfelelő embereknek jelzed, és persze finoman, szerinted ez nem jó irány. Nem is gondolnád, milyen sokat számít, ha kedvesen, de őszintén mesélsz a problémákról. A csillagok támogatására egészen biztosan számíthatsz.

Vízöntő

Az egyik percben szakítanál, a másikban pedig hirtelen mindent megtennél, hogy újra fellángoljon a szerelmetek, és már nagyon fáraszt ez a kettősség. Jobban mondva a párkapcsolatotok totális válsága, amiből nem látod a kiutat. Ami olyan bonyolultnak tűnt az elmúlt hetekben, az a napokban hirtelen letisztul és egyszerűvé válik. Nyugi, ha ezen túljutsz végre, jó ideig nem kell újabb személyes válságra számítanod.

Nézzük, mit ígérnek még a csillagok:

Még több

Te Te Te