Aggódnak az orvosok Erzsébet királynő állapota miatt

Nem érkeztek túl megnyugtató hírek Erzsébet királynő felől: az uralkodó olyannyira nincs jól, hogy még egy hivatalos utat is le kellett mondania.

Aggódnak az orvosok Erzsébet királynő állapota miatt

Bár Erzsébet királynő 95 éves, és köszöni szépen, egyáltalán nem érzi magát öregnek, sajnos egyre több jel utal arra, hogy már korántsem olyan megállíthatatlan, mint néhány éve. A Westminster Apátság istentiszteletére például bottal érkezett, amire utoljára 2003-ban volt példa, miután egy térdműtét után lábadozott.

Most pedig észak-írországi útját kellett lemondania orvosai tanácsára, amit a család szóvivője jelentett be: A királynő vonakodva ugyan, de elfogadta azt az orvosi tanácsot, miszerint a következő néhány napban pihennie kell. Jó hangulatban van, de csalódott, amiért nem tud elutazni Észak-Írországba, ahol egy sor kötelezettséget vállalt volna. Jókívánságait küldi az ott élő embereknek, és már alig várja, hogy újra ellátogasson a jövőben” – nyilatkozta a szóvivő. 

Azt egyelőre nem lehet tudni, milyen konkrét egészségügyi okok állnak a háttérben, a Mirrornak nyilatkozó források szerint azonban nem koronavírusról van szó. Erzsébet királynő jelenleg a windsori kastélyban pihen, ahol egyébként az elmúlt másfél évet töltötte, és egy darabig nem valószínű, hogy újra látnánk hivatalos rendezvényeken.

Jöhet még több sztárhír?

Még több

Te Te Te