Kocsis Tibor végre megmutatta szerelmét coming outja után

Megkönnyebbülten és boldogan mutatta meg Kocsis Tibor az országnak, ki rabolta el a szívét.

Kocsis Tibor végre megmutatta szerelmét coming outja után

A 2011-es X-Faktor győztese, Kocsis Tibor nagyon fontos bejelentésen van túl. D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélte el ugyanis, hogy évek óta boldog párkapcsolatban él egy férfivel. Igaz, eddig sem rejtegették szerelmüket, jó ideje a párjaként mutatja be, viszont ez volt az első, hogy a nyilvánosság előtt coming outolt, ami hatalmas megkönnyebbülést jelentett számára.

„Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben.
Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan a magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan.

Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni. Boldog vagyok, szerencsés és határozottan megkönnyebbültem!

Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek, hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni. Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen – én ebben hiszek!” – fogalmazott az énekes Instagram-posztjában, a közösségi oldalon pedig végre szerelméről is megosztott egy fotót (itt tudod megnézni). 

Hiszünk az elfogadásban és a szerelemben:

Még több

Te Te Te