Ezzel a trükkel soha többé nem vágod meg a lábad borotválás közben

Egy olyan borotválkozási trükköt mutatunk, ami tényleg megváltoztatja az életedet!

Ezzel a trükkel soha többé nem vágod meg a lábad borotválás közben

Mostanra megszokhattad: ha life hackekről van szó, a TikTok igazi aranybánya! Legyen szó akár divattról, gasztronómiáról vagy éppen sminkelésről, csak úgy hemzseg az olyan trükköktől, amikkel tényleg megéri próbálkozni.

Az egyik legújabb virálissá vált TikTok videóban is egy szuper hasznos tippet mutattak meg, ezúttal szőrtelenítés témakörben. Most persze biztosan azt gondolod, hogy lábat borotválni mindenki tud, de hidd el nekünk, a videót készítő Lauren Henderson módszere láttán neked is le fog esni az állad. A következő hack ugyanis nemcsak gyorsabbá és egyszerűbbé teszi az egész procedúrát, hanem Lauren szerint még az apró vágásokat is elkerülheted. 

Ha rendszeresen szőrteleníted a lábad, és ha ehhez általában borotvát használsz, akkor biztosan neked is van egy jól bejáratott rutinod. Lehet, hogy borotvahabot kensz magadra, vagy egyszerűen a tusfürdődből nyomsz egy kicsit, hagyományos, vagy eldobható borotvát használsz… A lényeg, hogy a folyamat valószínűleg nálad is így zajlik: megfogod a borotvát, és a szőr növekedésével ellentétes irányban végighúzod egy csíkban a lábadon, majd (és itt jön a lényeg) felemeled, hogy egy újabb csíkot borotválj le. Nos, Lauren szerint pontosan ez az, amit eddig mindenki rosszul csinált!

A TikToker ugyanis azt mondja, hogy a borotvát egyetlen egyszer sem kellene elemelned a bőrödtől. Igen, jól értetted: ahelyett, hogy újra és újra felemelnéd a borotvát, egyszerűen hagyd a bőrödön, és borotváld a lábadat fel és le, anélkül, hogy egyszer is elemelnéd. Nézd csak:

@lalalalauren00Who freaking knew? Cause I didn’t🤯 thank you girl on tiktok—I am forever changed! ##fy ##fyp ##foryou ##shavingtips ##shavinghack♬ original sound – Lauren Henderson


A videó alatti kommentelők arról számoltak be, hogy a felemelés nélküli borotválás után sokkal simábbnak érezték a lábukat, és még az olyan kényes helyeken sem vágták meg a bőrüket, mint a boka (ahol biztosan neked is volt már egy-két baleseted.) Ennek a technikának köszönhetően ráadásul a véletlenül kihagyott szőrfoltoknak is búcsút inthetsz. 

Még több menőség a TikTokról:

Még több

Te Te Te