ByeAlex kiviharzott az X-Faktor stúdiójából

Évek óta X-Faktor mentor, de ByeAlex még soha nem csinált ilyet. És most nem a kirohanására gondolunk, hanem a visszatérésre, ami az idei évad legszexibb belépője is volt egyben.

ByeAlex kiviharzott az X-Faktor stúdiójából

A mai X-Faktor adásának (oké, még csak félidőnél tartunk) két fontos tanulsága van. 1., Soha, semmilyen körülmények között ne nevezd Sanyinak ByeAlexet, 2., magasan ő a legnagyobb Bosszúálló. Hogy értsd, miről beszélünk.

Hörcher László (tudod, ő a gitártörő fazon) idén is visszatért, és ha már benézett a stúdióba, csuklóból lesanyizta Alexet, aki erre – látszólag – sértődötten felállt, és kivonult a stúdióból. „Sanyinak szólított, nem vagyok Sanyi” – magyarázta a backstage-ben Miller Dávidnak, majd kért egy mikrofont, színpadra lopódzott, és abban a pillanatban elszabadult a legszórakoztatóbb, legváratlanabb őrület, amit valaha láttunk a válogatókon.

Puskás Peti random agymenéseit már megszoktuk, Alex viszont eddig néma tiltakozással állta a legelborultabb produkciókat. „Végre Alex is hülyét csinált magából” – nevetett Adél, miután mentortásra kihörögte magát, és szétzúzott egy gitárt (RIP). FYI: amikor azt hiszed, mindent láttál, rájössz, hogy még mindig tud újat mutatni az X-Faktor. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

X-Faktor (@xfaktorhun) által megosztott bejegyzés

 

Fusd át a hétvége sztárhíreit:

Még több

Te Te Te