Csillagjegyek, akik bátorságot merítenek az őszi időszakból

Sok szempontból pörgős és mozgalmas az ősz, mégis vannak olyan csillagjegyek, akiket ez teljesen feltölt és megerősít.

Csillagjegyek, akik bátorságot merítenek az őszi időszakból

Sokaknak a kuckózásról, és egy abszolút átmeneti időszakról szól az ősz, bizonyos csillagjegyek azonban ezekben a hetekben találnak magukra igazán. Megerősödnek mentálisan, tisztán látják, mire van szükségük és mire nincs, hogy aztán olyan döntéseket hozzanak – könnyen és határozottan -, ami tényleg a számukra megfelelő irányba tereli az életüket. Hogy kik azok a csillagjegyek, akiknek ebben mind részük lesz? Máris soroljuk!

Oroszlán

Az Oroszlánok bátrak és sohasem félnek – legalábbis sokan ezt hiszik. Mi azonban tudjuk, hogy ez nem így van, egyszerűen csak e jegy szülöttjei képesek nagyon jól elrejteni mások elől a sebezhetőségüket. Az utóbbi időben gyakran kellett használnod ezt a képességedet, mert úgy érezted, nagyon szétestek körülötted a dolgok. A párkapcsolatod romokban hevert, talán családi gondjaid is adódtak, ezek pedig mind megtépázták az önbizalmad. Szerencsére nem kell már emiatt aggódnod, az őszi időszakban elképesztő mennyiségű pozitív, bátorító energia érkezik hozzád az univerzumtól.

Szűz

Igazán jelentőségteljes események zajlottak mostanában az életedben, megeshet, hogy férjhez mentél, babád született vagy végeztél az iskolában. A nyilvánvaló sikerek ellenére azonban mégis sokat szorongtál, valahogy azt érezted, nem vagy méltó erre a boldogságra. Ez azonban nagyon nem így van! Mindent megérdemelsz, amit kaptál, ezt üzenik neked a csillagok is. Nem véletlen, hogy az őszi hónapok végére nagyon felbátorodsz majd és ezerrel veted bele magad életed következő fontos fejezetébe.

Mérleg

Te vagy a csillagjegyek közül az, aki messze a legtöbbet bizonytalankodik, hiszen a mérleg nyelve hol erre, hol pedig arra dől. Ez az utóbbi időben sem volt másként, amit részben magadnak köszönhetsz, hiszen hatalmas hibát követtél el és ezzel mélyen megsértetteél valakit, aki bízott benned. Egy ilyen helyzetből nehéz győztesként kikerülni, de ha komolyan akarod, sikerülhet. Az univerzumtól ugyanis rengeteg támogató energiát kapsz a születésnapod alkalmából, aminek főleg a szezon végén érzed majd a hatását. 

Skorpió

Bár nagyon féltél, mégis a tettek mezejére léptél és úgy döntöttél, a kezedbe veszed az életed irányítását. Végre nemet mondtál azoknak, akiknek ezt kellett hallania tőled, és igent azoknak, akiknek ez járt már régóta. Mivel ennyire ügyes voltál, az univerzum ÓRIÁSI adag lendületet, magabiztosságot, erőt és bátorságot ad a következő hetekben, használd ki és juss még előrébb az utadon!

Nézzük, mit ígérnek még a csillagok:

Még több

Te Te Te