Zseniális filmek közül válogathatsz ma este a tévében

Összegyűjtöttük, milyen filmek miatt érdemes ma este otthon maradni és bekuckózni a tévé előtt.

Zseniális filmek közül válogathatsz ma este a tévében

Egész héten pörögtél és másra sem vágysz, mint hogy a kanapén lazulj egy jó film társaságában? A legjobb helyen jársz, ugyanis összegyűjtöttük, milyen mozik közül választhatsz szombat este. 

Kegyetlen bánásmód (Cinemax, 20:00)

Miles Massey (George Clooney) nagymenő ügyvéd, aki válásokra specializálódott és soha nem vall kudarcot. Marilyn Rexroth (Catherine Zeta-Jones) pedig olyan nő, aki profi abban, hogyan forgassa ki a vagyonából férjeit. Legújabb áldozata egy olajmágnás, aki éppen Massey-t béreli fel. A két fél komoly harcba kezd, ám közben egymásba szeretnek.

Fűrész (FimCafe, 22:55)

Egy őrült sorozatgyilkos mindenáron meg akarja tanítani áldozatainak, hogy az életet értékelni kell. Válogatott kínzásoknak veti alá őket, a borzalmas helyzetekből pedig csak úgy kerülhetnek ki élve, ha súlyos döntéseket hoznak. Ha erre nem hajlandóak, biztos halál vár rájuk.

Kincsem (VIASAT3, 21:00)

Blaskovich Ernő (Nagy Ervin) mindent elveszített, kicsapongó életet él, ám egy nap szert tesz egy csodalóra, Kincsemre, akivel a legkomolyabb versenyeket is képes megnyerni. Úgy tűnik, ennek köszönhetően végre bosszút állhat apja gyilkosán, Ottó von Oettingenen (Gáspár Tibor), ám a dolgokat nagyban megnehezíti, hogy menthetetlenül beleszeret ellensége lányába, Klárába (Petrik Andrea).

Csajos buli (Super TV2, 23:25)

Guy (Jason Biggs) és felesége már nagyon-nagyon várják első gyermekük érkezését, ám az örömöt beárnyékolja, hogy anyagi gondjaik vannak. Egészen konkrétan mindketten munkanélküliek, így nincs semmiféle biztosításuk. Guy kénytelen gyorsan melót találni, ezért futárnak áll. Legnagyobb meglepetésére azonban nem indokolatlanul nehéz csomagokat kell gyalog felvinnie a tizedikre, sőt, nem is pizzát kell kiszállítania, ugyanis prostituáltakat kísérget az éjszakában…

A Kolibri projekt (HBO, 20:00)

A különc unokatestvérek, Vincent (Jesse Eisenberg) és Anton (Alexander Skarsgård) nagyon komoly infotech üzletben utaznak, a győzelmet itt másodpercek jelentik. A legnagyobb álmuk, hogy kiépítsenek egy száloptiaki vezetéket Kansas és New Jersey között. Jól haladnak a projekttel, ám megjelenik korábbi főnökük (Salma Hayek), aki mindenáron keresztbe akar tenni nekik.

Van még néhány ötletünk, mivel töltsd a hétvégét:

Még több

Te Te Te