4 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi zsarolásra

Ha a következő csillagjegyek valamelyikében születtél, akkor lehet, hogy már tudod is magadról, hogy bizony komoly hajlamod van arra, hogy érzelmileg zsarolj másokat.

4 csillagjegy, aki hajlamos az érzelmi zsarolásra

Sajnos akadnak olyan csillagjegyek, amelyeknek szülöttei nagyon erősen hajlamosak a másik érzelmi zsarolására. Szerencsére, mint mindenben, ebben is lehet fejlődni, az első és legfontosabb lépés, hogy felismerd a hibáidat!

Kos

Alapvetően nagyon szenvedélyes ember vagy, akire mindig, mindenki számíthat, azt azonban extra nehezen viseled, ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt TE szeretnéd. Nem bírod, ha nemet mondanak neked, muszáj, hogy te mondd ki az utolsó szót. Hogy ezt elérd, bármit bevetsz, ha kell kíméletlen érzelmi zsarolásba kezdesz és még csak nem is titkolod. Nem lenne jobb olykor egy kicsit diplomatikusabbnak lenni?

Oroszlán

Benned aztán nem semmi tűz ég! Nem csoda, hogy a Koshoz hasonlóan te sem tűröd, ha nem teljesítik a parancsaidat. Amikor azt látod, hogy szép szóval nem tudsz hatni a másikra, beveted az egyik szuperképességedet és olyan meggyőző módon manipulálod, zsarolod érzelmileg a másikat, hogy az tuti megadja magát. Ez azonban nagyon csúnya dolog, hihetetlen szenvedést tudsz okozni, ráadásul pont azoknak, akik igazán szeretnek és nagyra tartanak. Olykor engedhetnél egy kicsit!

Mérleg

Meglepődtél, hogy itt szerepelsz, ugye? Mérlegként tuti úgy gondolod, mindig extra kedves vagy, érzelmes, barátságos. De ha mélyen a szívedbe nézel és visszaemlékszel életed korábbi eseményeire, te is beláthatod, hogy elég gyakran zsarolsz másokat érzelmileg. Többnyire azzal, hogy elesettnek és ártatlannak mutatod magad, a másik együttérzését használod ki nagyon durván. Illene ezen változtatni!

Skorpió

Az érzelmi zsarolás mestere vagy és ezt nemhogy nem szégyelled, de egyenesen büszke vagy rá! Oké, persze, sok mindent el lehet ezzel érni, de tényleg jó neked átgázolni másokon és fájdalmat okozni? Nem könnyű egy ilyen tulajdonságon, szokáson változtatni, de a saját életedet és a szeretteidét is sokkal szebbé teheted általa. Gondolj bele, nem lenne jó a béke, a harmónia és a szeretet állandósulása?

Nem is hinnéd, mi mindent elárul rólad a horoszkópod:

Még több

Te Te Te