5 sztár őszinte vallomása élete legcikibb szexjelenetéről

A vásznon annyira fülledtnek tűnt a hangulat, pedig a valóságban egészen más volt a helyzet. Gondoltad volna?

5 sztár őszinte vallomása élete legcikibb szexjelenetéről

Nem minden az a filmvásznon, aminek tűnik, még akkor sem, amikor a legfülledtebb, legerotikusabb szexjelenetekről van szó. A színészek nem csak a kamera előtt nem szégyenlősek, simán lenyilatkozzák azt is, ha valakivel rosszul sikerült a filmes ágyjelenet.

Dakota Johnson

Tuti, hogy eddig azt hitted, Dakota Johnson tényleg élvezte, hogy Jamie Dornan szexet imitál vele. Pedig egyáltalán nem volt neki jó tapasztalat. Nem volt túl kellemes, valójában elég unalmas volt. Igazából nem szexeltünk. Csak hét órán át ezt imitáltuk, örülök, hogy túl vagyok rajta!” – mesélte Dakota egy magazinnak.

via GIPHY

John Hamm

John Hamm és Kristen Wiig a Koszorúslányok című filmben esett egymásnak, persze nem igaziból. A színész 2012-ben a Playboy-nak árulta el, elég rémes élmény volt az a bizonyos szexjelenet Olyan mintha szaladnál az esőben. Egy ponton úgy vagy vele, hogy mindegy már, úgyis vizes vagyok. Nem leszek kevésbé vizes, lehet, hogy megpróbálhatnám élvezni ezt. Mármint igen, kínos egy kissé, amikor testszínű tangában lökdösődsz egy színésznő felett. 90 kiló és 187 centi vagyok, Wiig pedig törékeny nő. Mondtam is neki, hogy csak bökjön oldalba, ha véletlenül bántom” mesélte a színész.

via GIPHY

Hugh Grant

Hugh Granttel igazán kínos lehet szexjelenetet forgatni, mert a színész bevallottan felizgul ettől a helyzettől. „Mindig élveztem a szexjeleneteket. Pedig talán nem kellene. A klasszikus válasz, hogy ez nem szexi, mert egy csomó technikus is ott áll körülötted. De én mindig extra izgatónak találtam!” – mondta a színész egy interjúban.

via GIPHY

Anne Reid

A 68 éves Anne Reidnek a Mother című filmben volt szexjelenete a nála jóval fiatalabb színésszel, Daniel Craiggel. Bármilyen furcsa, a színésznő utólag azt bánja, hogy nem volt elég vad. „Azt kívánom bárcsak bevállalósabb lettem volna, szexuálisan vadabb a filmben. Aggódtam amiatt, hogy bolondnak tűnök majd, de hiba volt. De nem bánom, azért észrevettek” – nyilatkozta.

via GIPHY

Angelina Jolie

A By The Sea című film forgatásának idején Angelina Jolie és Brad Pitt már egy pár voltak, így kellett a vásznon szexet imitálniuk. Angie szerint ez roppant kínos volt! „A szerelmi jelenetek amúgy is furák, de amikor olyan valakivel kell egy ilyet eljátszanod, akivel egyébként tényleg szexelsz?! Az egyetlen módja annak, hogy ezt meg tudjuk csinálni, hogy átbeszéltük nyíltan, hogy ez mennyire abszurd, hogy senkinek ne legyen kínos!” – mondta el őszintén Angie.

via GIPHY

Forrás: graziadaily.co.uk

Ha szeretsz a sztárok magánéletében vájkálni:

Még több

Te Te Te