3 csillagjegy, akinek október utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött a hónap utolsó hete, ami a következő csillagjegyek életében egészen nagy fordulatot tartogat.

3 csillagjegy, akinek október utolsó hete hatalmas változást hoz

Lassan búcsúzunk az októbertől (egészen hihetetlen, hogy telik az idő!!!), de azért a hónap utolsó napjai még tartogatnak néhány meglepetést három csillagjegy számára. Csekkold, hogy te is közöttük vagy-e! 

Bika 

Nagyon keményen dolgoztál azért az elmúlt hónapokban, hogy végre előléptessenek és úgy tűnik, nem hiába! A befektetett munka eredménye a héten megtérül, és a főnököd olyan ajánlattal áll emiatt eléd, amit bolond lennél visszautasítani. Az sincs kizárva, hogy novembertől már az új pozíciódban tetszeleghetsz. 

Skorpiónak 

Az idegeid régóta kivannak egy lakásprobléma miatt, de a héten úgy rendeződik a probléma, hogy szinte meg sem kell erőltetned magadat miatta. El sem mered hinni a szerencsédet, de ami még jobb, ez akkora változást hoz, hogy szinte alapjaiban rendezi át az életedet – persze ezt egy cseppet sem bánod. 

Halak 

Nagyon sok minden volt rajtad az elmúlt hetekben, most azonban felszabadulsz, hála a párodnak, aki egy kis meglepetéssel készül és utazást szervez kettőtöknek. Az út során nemcsak a pihenésre jut idő, hanem arra is, hogy picit átgondold, hol tart az életed. A sorsfordító döntések hete lesz ez, nem félj kimondani hangosan, amire vágysz! 

A horoszkópod szerint…

Még több

Te Te Te