Csobot Adél hetekig titkolózott Istenes Bence előtt

Hihetetlen, de az énekesnőnek heteken át sikerült titokban tartania, hogy ő rejtőzik az Álarcos énekes Automata jelmeze alatt.

Csobot Adél hetekig titkolózott Istenes Bence előtt

Csobot Adél nagy meglepetést tartogatott vasárnap estére, mert mint kiderült, őt rejtette az Automata jelmeze az Álarcos énekesben. Adél azonban mindvégig titkolta a kilétét Istenes Bence elől, ami azért is meglepő, hiszen ő a műsorvezetője az RTL Klub műsorának, mégsem sejtett semmit. (Vagy ha igen, akkor remekül leplezte.) 

Adél heteken át rejtegette magában a titkot, és a Blikknek elárulta, hogy csak az anyukája, az anyósa és a menedzsere tudtak róla. Talán az volt a legnagyobb kihívás az egészben, hogy Bence előtt titkolnom kellett a dolgot, utólag nem is tudom hogyan sikerült. Mi nagyon szorosan létezünk az életben, és ebbe belehelyezni ezt a kis turpisságot, nem volt egyszerű. Szerencsére volt mire fognom az eltűnést, többször például az X-Faktorra hivatkoztam… 

Azt is elmondta, hogy azok után, hogy két évig nyomozó volt a műsorban, nagyon kíváncsi volt arra, hogy milyen lehet a jelmezek egyikébe bújni. 

Maradj velünk, és nem maradsz le semmiről:

Még több

Te Te Te