6 alkalom, amikor a királyi család tagjai gyűrött ruhában léptek a nyilvánosság elé

Azt gondolod, hogy csak veled fordulhat elő, hogy a ránctalanra vasalt ruha egy szempillantás alatt összegyűrődik rajtad? Nyugi, még a királyi családban is előfordul ilyen baki.

6 alkalom, amikor a királyi család tagjai gyűrött ruhában léptek a nyilvánosság elé

A királyi család tagjai kínosan ügyelnek a kinézetükre, a megjelenésükre, ugyanakkor még nekik is becsúszik egy-egy olyan baki, mint a gyűrött ruha, bármennyire is igyekeznek makulátlanul tartani az outfitjüket. Sokszor elég két percre leülni ahhoz, hogy megtörténjen a baj, de szerintünk ezzel nem mondunk újdonságot… 

 

 

Diana hercegnő gyűrött ruha

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

 

 

Diana hercegnő vagyonokat érő esküvői ruhája még manapság is az egyik legdrágább darabnak számít, azonban nem volt a legpraktikusabb választás. Egyrészt borzasztó nehéz volt, a sok-sok réteg anyagnak és a 8 méteres uszálynak köszönhetően, másrészt rendkívül hamar gyűrődött. Ha megnézed ahogyan az ifjú pár kivonul a templomból, láthatod, hogy mennyire durván ráncos már mindenhol. 

 

 

Harry herceg gyűrött ruha

Fotó: Getty Images/Karwai Tang

 

 

2015-ben a Virgin Money London Marathonon Harry herceg volt a szerencsés, aki átadhatta a John Disley London Marathon életműdíjat Paula Radcliffe hosszútávfutónak. Ám ahogy hátat fordított a kamerának máris nyilvánvalóvá vált, hogy a nadrágján jó pár gyűrődés keletkezett.  

 

 

Katalin hercegné gyűrött ruha

Fotó: Getty Images/Pool/Samir Hussein

 

 

Ha teheti, Katalin hercegné inkább olyan anyagok mellett voksol, mint például a gyapjú, ami nem gyűrődik, ám a húga, Pippa Middleton esküvőjére egy lazább selyemszoknyára esett a választása. Miközben épp bekísérte a gyerekeket a szertartásra, a szemfüles fotósok rögtön lekapták, hogy a szoknyáján ülőráncok vannak. 

 

 

Meghan Markle gyűrött ruha

Fotó: Getty Images/WPA Pool

 

 

Még a Megxit előtt Meghan Markle ellátogatott a Royal Variety Charity-be, de a ruhája úgy tűnik, nem bírta az úttal járó következményeket: abban a pillanatban, hogy megszabadult a hosszú kabátjától, nyilvánvalóvá vált, hogy tiszta ránc a ruhája. Még az a szerencse, hogy a virágminta miatt nem volt annyira feltűnő. 

 

 

Harry herceg gyűrött ruha

Fotó: Getty Images/Stuart C. Wilson

 

 

Újabb maraton, ezúttal 2013-ból, ahol Harry herceg meglepően slamposan jelent meg. Körülbelül úgy nézett ki, mint aki elaludt, és ezért csak magára kapta az első nadrágot, ami a kezébe került, persze vasalás nélkül. 

 

 

Eugénia hercegnő gyűrött ruha

Fotó: Getty Images/Antony Jones/Julian Parker/Mark Cuthbert

 

 

Eugénia hercegnő ezt a kék ruhát választotta Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjére, de a rossz nyelvek szerint nem ártott volna, ha előtte kivasalja a rucit, mert a szoknya része meglehetősen gyűrött volt. 

 

 

Meghan Markle gyűrött ruha

Fotó: Getty Images/Chris Jackson

 

 

Megvan, amikor Meghan Markle és Harry herceg Afrikába utaztak? Meg akkor viselte ezt a vászon ingruhát, ami egyébként szuperül állt rajta, de sajnos nem a legideálisabb választás, amikor álló nap úton vagy és az időd nagy részét az autóban ülve töltöd. 

Mert ők is csak emberek:

Még több

Te Te Te