Súlyos részletek derültek ki arról, hogyan ölt meg véletlenül Alec Baldwin egy operatőrt

A rendőrség nyomoz az ügyben és meglehetősen hatékonyak. Mostanra kiderítették, pontosan hogyan zajlottak az események Alec Baldwin filmjének forgatásán, ami oádig vezetett, hogy véletlenül lelőtte az operatőrt.

Súlyos részletek derültek ki arról, hogyan ölt meg véletlenül Alec Baldwin egy operatőrt

Új, megrázó részletek derültek ki a tragédiáról, ami Alec Baldwin új filmjének forgatásán történt és Halyna Hutchins halálához vezetett. A hétvége során a rendőrség minden erejével nyomozni kezdett az ügyben, és máris megtudták, pontosan mi történt aznap. Ebben nagy segítségükre volt a Rust rendezője, Joel Souza, aki szintén megsérült a lövés következtében, ám már sokkal jobban van – olyannyira, hogy a nyomozóknak is tudott vallomást tenni.

Az Entertainment Weekly szerint ebben a vallomásban a pontos részletei szerepelnek a balesetet megelőző perceknek. Kiderül belőle, hogy Baldwin – aki tudtán kívül éles töltényeket tartalmazó lőfegyvert kapott, ám ettől még akár börtönbe is kerülhet – éppen egy jelenetet gyakorolt egy templomban, amikor elsült a  pisztoly.

A próba során a színésznek elő kellett rántania a fegyvert és a kamera lencséi felé mutatnia vele. Így történhetett, hogy Hutchins és Souza a tűzvonalba kerültek. A rendező pont az operatőr mellett állt, ő azonban szerencsésen megúszta, már ki is engedték a kórházból.

Kerülj képbe Hollywood híreivel:

Még több

Te Te Te