Angelina Jolie brutálisan beégette magát

Tegnap este ezúttal Rómában debütált az Örökkévalók, a vörös szőnyeges bevonulás azonban nem a legújabb Marvel-film érkezése, hanem Angelina Jolie szörnyű hajkatasztrófája miatt vált emlékezetessé.

Angelina Jolie brutálisan beégette magát

Örökkévalókat sorra mutatják be a világ nagyvárosaiban megrendezett nagyszabású premiereken (a film nálunk november 4-étől lesz nézhető), ezúttal a Római Filmfesztiválon debütált, ahová természetesen Angelina Jolie is elment. A Marvelben idén debütáló színésznő gyönyörű, ezüst Versace ruhában sétált végig a vörös szőnyegen, ám senkinek nem a csodás outfitje maradt meg az estével kapcsolatban.

Angelinának ugyanis valami borzalmasan sikerült a haja: a bemutató előtt póthajat tettek a sztár frizurájához, de olyan szörnyen igénytelenül, hogy annak eredményeképpen valakit biztosan ki fognak rúgni. Angelina eredeti haja és a hosszabb tincsek olyan látványosan különülnek el egymástól, hogy még egy kezdő fodrász is észre venné, hogy ez így nem stimmel. Kérdés, hogy a színésznő fodrászának, a stylistjának, tükörbe nézve saját magának, vagy úgy bárkinek a nyilván hatalmas csapatából hogy nem tűnt fel ez az óriási baklövés?

 

Angelina Jolie

Fotó: Marilla Sicilia/Getty Images

 

A helyzetet fokozza, hogy annak ellenére, hogy a ruha háta nem követelte volna meg (hiszen inkább az eleje volt hangsúlyos), Angelina gyakran pózolt a hátra fordulva…Ezzel pedig különösen kihangsúlyozta az instant szekunder szégyent generáló frizuráját. Az biztos, hogy most nem lennénk sem az ő, sem a fodrásza helyében.

Forrás: Page Six

Mi minden történt mostanában?

Még több

Te Te Te