Chrissy Teigen mindenhová magával viszi halva született babája urnáját

Chrissy Teigen és John Legend egy éve veszítették el a harmadik gyermeküket, aki halva született. A gyászuk azóta is tart.

Chrissy Teigen mindenhová magával viszi halva született babája urnáját

Egy kisbaba elvesztését feldolgozni az egyik legnehezebb feladat, amit egy ember átélhet az életében. Egy évvel ezelőtt azonban pontosan ezt a tragédiát kellett megtapasztalnia Chrissy Teigennek és John Legendnek, akiknek a harmadik gyermekük halva született. A kisfiú, akit Jacknek neveztek el nagy nehézségek árán fogant meg, és már alig várták, hogy világra jöjjön – egyáltalán nem csoda, hogy a babát még azóta is gyászolják. 

A történtek az egész családot megrázták, Jack elvesztését pedig közösen, a gyerekekkel, Lunával és Milesszal együtt igyekeznek feldolgozni. Erről Chrissy nyilatkozott a Scarry Mommy nevű magazinnak: kifejtette, hogy mindenhová magukkal viszik Jack hamvait. De John és Chrissy nemcsak az urnát hordják magukkal, hanem gyakran beszélnek Jackről a két idősebb gyerkőcüknek is, akiknek mára természetessé vált, hogy megőrizzék a kisbaba emlékét.

„Ha vakációzni vagy akárhová megyünk, a gyerekek mindig mondják, ne hagyjuk otthon Jack babát, úgyhogy mindig el kell hoznom őt is. Aztán utazás közben a gyerekek szólnak, hogy a testvérük megszomjazott. Ez talán őrültségnek hangzik idegeneknek, de a gyerekek ilyenkor az urnája mellé tesznek egy pohár vizet” – magyarázta Chrissy.

Forrás: Blikk

Jöhetnek még sztárhírek?

Még több

Te Te Te