Teljesen megváltozik a királyi család élete Erzsébet királynő romló egészsége miatt

Az utóbbi néhány napban sajnos Erzsébet királynő is megérezte a korát, így kénytelen volt egy éjszakát kórházban tölteni, egy látogatását pedig lemondani. Mindez pedig alapjaiban változtatja meg a királyi család életét.

Teljesen megváltozik a királyi család élete Erzsébet királynő romló egészsége miatt

Miután Erzsébet királynőnek kórházba kellett vonulnia és ezzel egy időben vonakodva bár, de egy megjelenését is le kellett mondania, új szabályok lépnek érvénybe a királyi családban: az uralkodó mostantól sehová nem megy egyedül.

Ez a Telegraph értesülései szerint egészen pontosan azt jelenti, hogy a királyi látogatások során II. Erzsébet mellett mindig be lesz tervezve egy másik magas rangú tagja a családnak, így esélyt adva a királynőnek arra, ha esetleg le kellene mondani egy eseményt. (Azért kellene, mert magától valószínűleg sosem tenné meg,  most is a körülmények kényszerítették rá.) És ezáltal a nyilvánosság sem lesz csalódott, hogy az uralkodócsaládból senki nem jelent meg a helyszínen. Bár egyáltalán nem ritka, hogy a királynőt más családtagok is elkísérik egy-egy rendezvényre, az újság úgy tudja, mostantól ez lesz a kötelező, bevett szokás.

A királynő egyébként nemcsak a hivatalos látogatásait kényszerült lemondani a napokban, hanem még olyan, személyesebb megjelenéseket sem tudott teljesíteni, mint a vasárnapi misén való részvétel. A Times of London szerint Erzsébet királynőnek orvosi utasításra most sokat kell pihennie, így a visszatérésének időpontja meglehetősen bizonytalan.

Forrás: Page Six

Szállítjuk az infókat:

Még több

Te Te Te