Szívszorítóan búcsúztak a Jóbarátok sztárjai James Michael Tylertől

A Jóbarátok Guntherjét alakító James Michael Tyler halála megrázta a sorozat sztárjait – így emlékeztek meg a színészről.

Szívszorítóan búcsúztak a Jóbarátok sztárjai James Michael Tylertől

James Michael Tyler vasárnap reggel 59 éves korában hunyt el. Éveken át harcolt a prosztatarák ellen, de a Jóbarátok Guntherjét alakító színészen sajnos olyannyira elhatalmasodott a betegség, hogy a reunion epizódban sem tudott személyesen részt venni. Távozásának megrendítő hírére a sorozat sztárjai az Instagramon reagáltak – egy jelenet vagy egy fotó megosztásával és néhány megható sorral búcsúztak a színésztől.

Jennifer Aniston azt a jelenetet posztolta, ahol Gunther végre szerelmet vall Rachelnek. A bejegyzéshez azt írta, „a Jóbarátok nélküled nem lenne ugyanaz. Köszönöm a nevetést, amit a sorozatba és az életünkbe hoztál. Nagyon fogsz hiányozni.”

„James, köszönöm, hogy  ilyen csodás, felejthetetlen alakítást nyújtottál a Jóbarátokban és azt is, hogy ilyen jószívű úriember és a szó minden értelemében igazi ember voltál. Hiányozni fogsz, haver” – emlékezett meg a színészről David Schwimmer. Courteney Cox Tyler szerénységét és háláját köszönte meg: „Olyan mértékű a hála, amit érzek, hogy ismerhettelek, mint az, amivel minden forgatási napon beragyogtad a szobát. Nyugodj békében, James.”

„James Michael Tyler, hiányozni fogsz. Köszönjük, hogy mindannyiunknak itt voltál” – írta ezt már Lisa Kudrow. Matt LeBlanc pedig, aki Joey-ról és Guntherről posztolt egy közös fotót így búcsúzott a színésztől: „Nagyon jókat nevettünk, haver. Hiányozni fogsz. Nyugodj békében, barátom.”

Pörgesd át a nap híreit:

Még több

Te Te Te