A mi kis falunk sztárja, Lengyel Tamás már egy éve titkolja, hogy apa lett

Lengyel Tamás 11 hónapja apa lett, de az óriási hírt még csak most osztotta meg a nyilvánossággal.

A mi kis falunk sztárja, Lengyel Tamás már egy éve titkolja, hogy apa lett

A mi kis falunk sztárja, Lengyel Tamás kifejezetten óvja a magánéletét: másfél évvel ezelőtt megnősült, de ezt nem árulta el azonnal a rajongóinak, ahogy azt sem, hogy majdnem egy évvel ezelőtt apa lett. A kisfia 11 hónapos, Vincének hívják, a színész pedig egyenesen rajong érte.

„11 hónapos és már kialakult a viszonyunk, tehát már észrevett, reagál rám, tudunk együtt csinálni dolgokat” – árulta el az örömhírt az RTL Klub Fókusz című műsorában a színész. A Blikk megkeresésére pedig azt is hozzátette, hogy miért titkolta közel egy évig a kisfia érkezését.  „Valóban nem osztottam meg eddig azt a hírt, hogy apa lettem, mert úgy éreztem, ez nem tartozik a nagy nyilvánosságra. Ráadásul azt gondolom, a nézőknek sem feltétlenül jó, ha sokat tudnak egy színész életéről, mert esetleg az ő életének eseményeit azonosíthatják a karakterével, vagy fordítva.”

Ezen kívül azt is elmesélte, hogy Vinyónak becézik a kisfiút és azt is, hogy augusztus óta szinte minden percét vele tölti úgy, hogy korábban, a születése után is kivett két hónap szabadságot. A színész megosztotta, hogy ugyan az elején bele kellett tanulniuk a szülői szerepbe, de mostanra már túllendültek a kezdeti nehézségeken. „Nagyon jó érzés kimondani, hogy van egy fiam. Ez egy nagyon erős kötődés, ilyen mély érzelem csak szülő és gyermeke közt alakulhat ki” – mondta Tamás.

Lemaradtál a mai hírekről? Hozd képbe magad:

Még több

Te Te Te