Nem Meghan Markle az egyetlen a királyi családból, aki belekóstolt a filmezésbe

Maradandót egyikük sem alkotott, viszont nem is volt elvárás. De vajon képben vagy, kik azok a királyi családból, akiknek nem idegen egy filmforgatás?

Nem Meghan Markle az egyetlen a királyi családból, aki belekóstolt a filmezésbe

Harry herceg felesége, a 40 éves Meghan Markle 2003-ban diplomázott, majd színésznőként kezdett dolgozni. Szerepelt a Szerelem sokadik látásra című filmben, illetve a CSI: New York-i helyszínelőkben, a 90210-ben, a Nyomtalanul és A rejtély című sorozatokban, az Emlékezz rám! című filmben, a CSI: Miami helyszínelőkben, illetve a Förtelmes főnökökben. 2011 és 2017 között ő volt a Briliáns elmék című sorozat egyik főszereplője, az áttörést is ez hozta meg neki. Gondoltad volna azonban, hogy nem ő az egyetlen a királyi családból, aki belekóstolt a filmek világába? 

II. Erzsébet királynő

Idős kora ellenére a királynő mindent megtesz azért, hogy haladjon a korral, ezért időnként olyan felkérésekre is igent mond, amit bizony senki nem nézett volna ki belőle. Ilyen volt 2012-ben az a kisfilm, amit az akkori James Bonddal, vagyis a most leköszönő Daniel Craiggel forgatott az olimpia alkalmából. A filmet Danny Boyle rendezte, a sztori pedig azzal a badass momentummal zárul, hogy az uralkodó kiugrik a gépből, és ejtőernyővel landol a stadionban. 

Vilmos herceg

A 2020-as karantén idején Vilmos herceg felcsapott humoristának, legalábbis szerepelt a híres komikus, Stephen Fry egyik videójában. Ebben jórészt arról poénkodtak, milyen iszonyú nehéz otthon tanítani a gyerekeket, de a herceg azt is elárulta, hogy imádja a Netflix sorozatait – kivéve persze azokat, amik a királyi családról szólnak.

Károly herceg

A britek legrégebb óta képernyőn lévő és kedvenc sorozata a Coronation Street, ami 2000-ben lett 40 éves. Ebből az alkalomból a készítőknek sikerült rávenniük Károly herceget egy meglepetés szereplésre, amit a nézők egyenesen imádtak. 

Beatrix hercegnő

Beatrix hercegnő játszotta a 2009-es The Young Victoria című filmben az Emily Blunt által alakított Viktória királynő egyik udvarhölgyét. A jelenetben beszélnie egyébként nem kellett, a szerepet valószínűleg azért kapta, mert édesanyja, Sarah Ferguson volt az egyik producer.

Sarah Ferguson

András herceg exfelesége, Diana hercegnő egykori legjobb barátnője, Sarah Ferguson, becenevén Fergie, a ’90-es években többször is bevállalta, hogy feltűnik egy-egy híres sorozatban. Az egyik legmenőbb az volt, amikor a Jóbarátokban jelent meg a képernyőn. A sztori szerint a főszereplők Londonba utaztak Ross és Emily esküvőjére, Joey pedig véletlenül beleütközött az utcán Fergie-be.

Forrás: scmp.com

Biztos, hogy MINDENT tudsz a királyi családról?

Még több

Te Te Te